Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Υπήρχαν ενδοιασμοί για Πέλκα

Ο Βασίλης Πέλκας θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να αγωνίζεται στα Τρίκαλα. Μια εξέλιξη που βάσει των ρεπορτάζ των προηγούμενων ημερών δεν την περιμέναμε, σίγουρα ωστόσο δεν είναι μεταγραφική ήττα για τη Λαμία

Η ομάδα μας το προηγούμενο διάστημα φερόταν ουσιαστικά να έχει κλείσει τον ποδοσφαιριστή. Απέμεναν τα τυπικά προκειμένου ο νεαρός μεσοεπιθετικός να φορέσει τα κυανόλευκα και εκεί είχε μείνει το θέμα.

Είναι γεγονός ωστόσο πως στο εσωτερικό του ΠΑΣ Λαμία υπήρχαν… δεύτερες σκέψεις. Όχι για την ποιότητα και την ικανότητα του παίκτη, όσο για το κατά πόσο ήταν έτοιμος να βοηθήσει μια ομάδα σε επίπεδο Super League 1. Μιλάμε εξάλλου για ένα παιδί χωρίς παραστάσεις σε τέτοιο επίπεδο. Μόλις πέρυσι πήρε τις πρώτες του συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία.

Σε κάθε περίπτωση, η ομάδα μας τρέναρε τις εξελίξεις πάνω στο θέμα και από τη στιγμή που φτάσαμε στα τέλη Ιουλίου, ο παίκτης αποφάσισε να παραμείνει στον ΑΟΤ, που θα του προσφέρει τη σιγουριά των παραπάνω συμμετοχών. Κάτι που δεδομένα η Λαμία δεν μπορούσε να του εγγυηθεί.

 

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ