Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Τι τρέχει με Αραβίδη;Η Λαμία έκανε μια σειρά από ανακοινώσεις χθες, γνωστοποιόντας τρεις ανανεώσεις συμβολαίων και δύο μεταγραφές. Αυτό που προκάλεσε εντύπωση και ερωτηματικά ωστόσο, είναι πως ανάμεσα στα ονόματα δεν βρισκόταν εκείνο του Χρήστου Αραβίδη.

Ο Έλληνας επιθετικός ήταν μια από τις πρώτες περιπτώσεις που οι «κυανόλευκοι» κινήθηκαν να κλείσουν πριν… υπάρξει θέμα αποχώρησης καν ουσιαστικά. Και τα κατάφεραν -όπως διαρρεόταν από την ΠΑΕ το προηγούμενο διάστημα.

Η ενημέρωση που υπάρχει είναι πως ο «Άραβας» τα έχει βρει σεπροφορικό επίπεδο με τον ΠΑΣ Λαμία και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Ωστόσο το γεγονός πως η Παναχαϊκή πολιορκεί τον ποδοσφαιριστή και επισημοποίηση της συμφωνίας δεν υπάρχει ακόμα, έχουν δημιουργηθεί πολλά ερωτηματικά στον κόσμο της ομάδας μας.

Τα οποία ερωτηματικά γίνονται ακόμα περισσότερα από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής δεν πέρασε χθες από εργομετρικά τεστ. Όπως επίσης δεν θα βρίσκεται σήμερα στο ΔΑΚ γιατην πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν.

Πιθανότατα αυτή η εξέλιξη να σχετίζεται και με το ενδιαφέρον της ομάδας μας για την επιστροφή του Ροτζέριο Τουράμ. Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες ώρες να σημειωθούν εξελίξεις πάνω στο θέμα του Αραβίδη. Είτε θετικές, είτε αρνητικές…

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία