Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Ένταση και… γαλλικά από τους οπαδούς του Ιωνικού!Νωρίτερα γράψαμε πως στο ΔΑΚ -και παρά τις σχετικές απαγορεύσεις- η διοίκηση του Ιωνικού έφερε μαζί της και οπαδούς, προκειμένου να παρακολουθήσουν το φιλικό με τη Λαμία.

Παρά την ανευθυνότητα της παρουσίας κόσμου στο γήπεδο και ενώ τα υγειονομικά πρωτόκολλα είναι αυστηρότατα, οι φίλοι της ομάδας της Νίκαιας όχι απλά δεν… προσαρμόστηκαν στις συνθήκες κάτω από τις οποίες διεξάγεται το ματς, αλλά έκαναν κανονικά κερκίδα.

Μάλιστα, μετά το γκολ στο 22ο λεπτό δημιούργησαν ένταση με ανθρώπους της διοίκησης της Λαμίας, στους οποίους επιτέθηκαν φραστικά. Για λίγη ώρα υπήρξε μεγάλη ένταση και ανταλλαγή «γαλλικών». Εν συνεχεία στους φιλοξενούμενους έγινε σύσταση, ωστόσο τίποτα δεν άλλαξε. Συνέχισαν να είναι το ίδιο προκλητικά εκδηλωτικοί, αγνοόντας την κατάσταση που υπάρχει.

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως η ομάδα μας δεν φέρει καμία ευθύνη για την παρουσία οργανωμένων οπαδών του Ιωνικού στο γήπεδο. Κι αυτό, διότι η διοίκηση του συλλόγου της Νίκαιας τους είχε δηλωμένους στην σχετική λίστα που απέστειλε.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι