Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Η ευκαιρία του Κωστίκα



Η περίπτωση του Βασίλη Κωστίκα είναι μια από εκείνες στις οποίες ποντάρουν για το κάτι παραπάνω οι άνθρωποι της Λαμίας.

Στα 21 του χρόνια, ο Λαμιώτης επιθετικός στη φετινή προετοιμασία δείχνει να παίρνει τις ευκαιρίες που δικαιούται και άπαντες πιστεύουν πως με τις κατάλληλες «βελτιώσεις» στο παιχνίδι του, θα καταφέρει μέσα στα επόμενα χρόνια να εδραιωθεί στον ΠΑΣ Λαμία.

Φαίνεται αυτό και από το πως τον διαχειρίζεται ο Γιώργος Πετράκης. Ο νεαρός προπονητής τον ξεκίνησε βασικό στο χθεσινό παιχνίδι με την ΑΕΛ και τον άφησε εντός αγωνιστικού χώρου για όλο το 90λεπτο. Μάλιστα, στις δηλώσεις του μετά το ματς, έκανε ειδική αναφορά σχολιάζοντας την ικανοποίηση του για την παρουσία του. Μια ικανοποίηση που είχαν οι «κυανόλευκοι» και για το προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Έστω κι αν εκεί, ο Κωστίκας αγωνίστηκε πολύ λιγότερα λεπτά.

Αυτό που είναι φανερό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, είναι πως ο εξάμηνος δανεισμός του νεαρού επιθετικού πέρυσι στην Αταλάντη του έκανε καλό. Τον… έψησε σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και τον βοήθησε να πάρει στα πόδια του παιχνίδια, τα οποία δύσκολα θα έβρισκε στην ομάδα μας.

Πλέον έχει επιστρέψει και στη Λαμία δεν έχουν κανένα λόγο να σκέφτονται τον εκ νέου δανεισμό του. Άλλωστε είναι ένα από τα πιο αγαπητά παιδιά της εξέδρας. Είναι χαρακτηριστική η σχέση του με τους οργανωμένους, από τους οποίους και ο ίδιος… ξεκίνησε.

Ο 21χρονος δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη του για τον ΠΑΣ Λαμία, του οποίου πριν φορέσει τη φανέλα, υπήρξε οπαδός. Μετά μάλιστα το χθεσινό ματς, γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας μας που βρέθηκαν περιμετρικά του γηπέδου.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία