Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Υπέγραψαν με… συμβολισμό η Λαμία και οι «τέσσερις»!



Επίσημα από την Πέμπτη η Λαμία και οι πέντε ακόμα ΠΑΕ οι οποίοι είχαν μείνει χωρίς τηλεοπτική στέγη, υπέγραψαν τα συμβόλαια τους με τη Nova.

Η συμφωνία του συνδρομητικού καναλιού με την ομάδα μας και τους ΟΦΗ, Παναιτωλικό, Βόλο και Απόλλωνα Σμύρνης, ήταν εδώ και ημέρες δεδομένη. Σήμερα επισημοποιήθηκε με τις ΠΑΕ να αποστέλλουν υπογεγραμμένα τα συμβόλαια τους. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το «SDNA» και οι πέντε ομάδες αποφάσισαν συμβολικά να δείξουν το «δέσιμο» τους πάνω στο θέμα της κεντρικής διαχείρησης, αποστέλλοντας ταυτόχρονα τα συμβόλαια.

Ουσιαστικά, μετά και από αυτή την εξέλιξη -με τον ΠΑΟΚ να έχει ανακοινώσει νωρίτερα τη δική του συμφωνία- ξεπεράστηκε και ο τελευταίος σκόπελος για τη σέντρα στη Super League.

Υπενθυμίζουμε πως βάσει της συμφωνίας που έχει κάνει, ο ΠΑΣ Λαμία θα βάλει τα ταμεία του ένα ποσό της τάξης του 1,3 εκατομ. ευρώ για τα φετινά του τηλεοπτικά δικαιώματα. Μαζί με αυτά τα χρήματα, ενδεχομένως να προστεθούν και κάποια μπόνους, αν οι «κυανόλευκοι» πετύχουν τους στόχους που έχουν μπει στη συμφωνία.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία