Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Θα μας πείτε και τι φταίει;Δεν έχουν περάσει ακόμα καλά – καλά δύο ώρες από την τέταρτη συνεχόμενη ήττα της Λαμίας και όπως φαίνεται οι εξελίξεις θα είναι άμεσες.

Το ρεπορτάζ που σιγά – σιγά αναπαράγεται από την πλειοψηφία των Μέσων, θέλει τον Γιώργο Πετράκη να αποχωρεί από τον πάγκο της ομάδας. Μια απόφαση που για την πλειοψηφία του κόσμου κρίνεται επιβεβλημένη. Κυρίως λόγω του γεγονότος πως αυτή τη στιγμή σημασία δεν έχει η εικόνα του συνόλου, αλλά οι βαθμοί.

Κατά την δική μου -ταπεινή- άποψη, η συγκεκριμένη εξέλιξη (εφόσον επιβεβαιωθεί βέβαια, αφού ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο) είναι αποτέλεσμα πίεσης και όχι ώριμης σκέψης. Διότι δεν γίνεται να σκέφτεσαι χωρίς πίεση και να κατασταλλάζεις πως πρέπει να αλλάξεις το πρότζεκτ σου ενώ αυτό «τρέχει». Προς Θεού, αυτό δεν σημαίνει πως είναι λανθασμένη κίνηση, σίγουρα όμως η υπόθεση χωράει συζήτηση.

Σε κάθε περίπτωση, δεν είμαστε εμείς οι υπεύθυνοι για να κρίνουμε. Άλλος κρατάει το μαχαίρι και το καρπούζι, άλλος βάζει τα χρήματα του και επομένως άλλος αποφασίζει. Εμείς εκ του αποτελέσματος και εκ τους… ασφαλούς κρίνουμε!

Από εκεί και πέρα όμως, αυτό που θα πρέπει να μας προβληματίζει είναι πως -βάσει των δηλώσεων προπονητή και παικτών- υπάρχει πρόβλημα και έχει εντοπιστεί. Κανείς όμως δεν θέλει να κατανομάσει αυτό το πρόβλημα! Μήπως ήρθε η ώρα να μάθουμε όλοι μας τι φταίει; Δεν είναι αρκετά οριακή η κατάσταση για να μάθει και ο κόσμος της Λαμίας τι είναι αυτό που ευθύνεται για τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας μας;

Ειδάλλως γιατί οι φίλοι των «κυανολεύκων» να βάλουν και πάλι… πλάτη όταν τους ζητηθεί;

Ένα δεύτερο που εγώ κρατάω είναι το κομμάτι των τραυματισμών και των μυϊκών προβλημάτων. Έχουν περάσει μόλις τέσσερις αγωνιστικές από τη σέντρα του πρωταθλήματος και από τη σχετική λίστα ήδη έχουν «παρελάσει» αρκετά ονόματα για τα δεδομένα της εποχής. Μπιανκόνι, Θεοδωρόπουλος, Ρόμανιτς, Σαραμαντάς και σήμερα οι ΒύντραΜπεχαράνο (αν εν τέλει έχουν σοβαρά προβλήματα). Είναι κάτι που προκαλεί εντύπωση. Χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει απαραίτητα κάτι.

Όπως και να έχει, οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για τη Λαμία. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να υπάρξουν εξελίξεις και το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος να φέρει σημαντικές αλλαγές. Είδωμεν…

Μία απάντηση στο “Θα μας πείτε και τι φταίει;”

  1. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Avatar
    ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

    Συμφωνώ, ότι πρέπει να γνωρίζει κάτι & ο φίλαθλος της Λαμίας… Αυτό δεν σημαίνει ότι επεμβαίνουμε στα διοικητικά η στην «τσέπη» του κ. Παπαϊωάννου, αλλά αγωνιούμε & λυπούμαστε για τον κατήφορο την ομάδος μας….

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ