Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Σκόνδρας: «Πάμε στη Ριζούπολη να κερδίσουμε»

 



Το σύνθημα για τη συνέχεια έδωσε ο Γιάννης Σκόνδρας μετά το αποψινό 0-0 με τον Παναιτωλικό.

Ο έμπειρος μπακ της Λαμίας -που συμπλήρωσε 200 συμμετοχές απόψε στην «μεγάλη» κατηγορία- σχολίασε το γεγονός πως η ομάδα μας είναι αναγκασμένη να ψάχνει τη νίκη σε όλα τα ματς. Έκανε λόγο για τις αδυναμίες που θα πρέπει να δουλευτούν μέχρι το παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής και τόνισε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα πάνε στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης για τη νίκη.

Συγκεκριμένα, ο Τρικαλινός οπισθοφύλακας είπε: «Μπήκαμε δυνατά στην αρχή του ματς. Χάσαμε κάποιες ευκαιρίες, δεν τα καταφέραμε, είναι όμως σημαντικό πως κρατήσαμε το μηδέν πίσω. Κρατάμε τον ένα βαθμό. Δώσαμε όλοι το 100%, αλλά δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε, κοιτάμε μπροστά και μπορεί να είναι ακόμα νωρίς, όμως βλέπουμε κάθε παιχνίδι σαν τελικό ώστε να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε».

Εν συνεχεία και ενόψει της συνέχειας, σχολίασε: «Θα το δουλέψουμε με τα παιδιά και τον προπονητή. Όπως όλες οι ομάδες, εμείς θα παίζουμε πάντα για τους τρεις βαθμούς. Όμως μέσα στο παιχνίδι είναι και η ισοπαλία και η ήττα. Θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε τις αδυναμίες μας από αύριο και θα πάμε να κερδίσουμε τον Απόλλωνα».

 

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία