Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Ρε μην κλαίγεστε, Λαμία είστε!


Υπό άλλες συνθήκες μια ήττα από τον Παναθηναϊκό, θα ήταν από εκείνες που χαρακτηρίζουμε… εντός προγράμματος. Η σημερινή ωστόσο δεν ήταν τέτοια. Και δεν «πονάει» τόσο η απώλεια βαθμών, όσο η εικόνα που παρουσίασε η Λαμία.

Είναι γεγονός πως ανασταλτικά η εικόνα της ομάδας μας έχει βελτιωθεί με την έλευση του Μπάμπη Τεννέ. Παρόλα αυτά -ιδιαίτερα απόψε- ήταν άνευρη. Ναι, το χαμένο πέναλτι πιθανότατα είναι μια αιτία για αυτό που είδαμε στο «Αθανάσιος Διάκος». Δεν αποτελεί όμως σε καμία περίπτωση δικαιολογία, όταν έχουμε να κάνουμε με επαγγελματίες που αυτή τη στιγμή αγωνίζονται στο τοπ επίπεδο της χώρας.

Δεν γίνεται να «κουβαλάς» μια φάση από το 20ο λεπτό του παιχνιδιού (!) μέχρι και το 90′. Κάτι δεν κάνεις καλά, αν δεν μπορείς να δουλέψεις την ψυχολογία σου και τουλάχιστον να το παλέψεις…

Από εκεί και πέρα, έχει τεράστια απόσταση το να διαμαρτυρόμαστε για αυτό που βλέπουμε, από τα γνωστά «λαϊκά δικαστήρια» μέσω του Facebook. Οι αποδοκιμασίες των οργανωμένων είναι δεκτές και δικαιολογημένες. Δεν είναι δικαιολογημένοι όμως οι χαρακτηρισμοί και αυτό το… πανηγύρι που ακολούθησε -και μάλλον θα συνεχιστεί- στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ας αναλογιστούμε όλοι τη θέση μας! Ας αναλογιστούμε τη δυσκολία της κατάστασης και ας αντιληφθούμε πως η έξτρα γκρίνια και η πίεση από τον κόσμο δεν βοηθάει πουθενά. Πουθενά όμως! Είναι απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί και οι βωμολοχίες που ακούγονται μετά από κάθε παιχνίδι φέτος. Στην τελική, έχει κανείς από εσάς τη διάθεση και το ταλέντο να αναλάβει για να σώσει την κατάσταση; Ας πάει να το κάνει ρε παιδιά!

Πιστεύει κανείς σας πως υπάρχει έστω και ένας μέσα στην ομάδα που δεν θέλει νίκες; Αυτή είναι η δουλειά τους. Από τον πρώτο στη διοίκηση, μέχρι και τον τελευταίο στα αποδυτήρια. Όλοι δουλεύουν με σκοπό να έρθει η νίκη και πιο μακροπρόθεσμα η παραμονή. Απαιτείται περισσότερα από τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, σε καιρό πανδημίας και ενώ έχει ξοδέψει ένα… καράβι λεφτά για να βρίσκεται η ομάδα εκεί που είναι σήμερα. Πέρα από άδικο, είναι και απαράδεκτο. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος στα 51 χρόνια της ιστορίας της Λαμίας που έχει ξοδέψει τόσα χρήματα για το σύλλογο. Ο μοναδικός! Και αν μη τι άλλο, μια χαρά «χρεώνεται» από μόνος του τις επιλογές του.

Είναι ξεκάθαρο πως αυτό που λείπει τη δεδομένη χρονική στιγμή στον ΠΑΣ Λαμία, είναι η ψυχολογία. Το υλικό υπάρχει, ο προπονητής γνωρίζει πολύ καλά το ειδικό βάρος της φανέλας, ωστόσο τα πόδια γίνονται όλο και πιο βαριά όσο τα αποτελέσματα δεν έρχονται. Και ακόμα περισσότερο, όταν υπάρχει αυτή η «μουρμούρα» από την εξέδρα.

Ρε μάγκες Λαμία είμαστε, σταματήστε να κλαίγεστε και να κατηγορείτε ότι… κινείται! Στα πόδια μας και πάμε παρακάτω όλοι μαζί! Το ταμείο θα γίνει στο τέλος, όχι από την 7η αγωνιστική και αν κάτι μας έχει μάθει η ιστορία του συλλόγου, είναι πως αυτή η ομάδα έχει το μέταλλο να σηκώνεται στα πόδια της ακόμα κι όταν όλοι την θεωρούν «πεθαμένη»!

Οι ευθύνες θα αποδοθούν σε όλους στην ώρα τους. Προς το παρόν, ας μην γίνει ο κόσμος μέρος του προβλήματος, αλλά η λύση του. Χάσαμε και πάμε παρακάτω…

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία