Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

Οριστικό «λουκέτο» στο μπάσκετ!


Ακουγόταν σαν φήμη εδώ και λίγες ημέρες, τη Δευτέρα πήρε και επίσημη μορφή! Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την αναστολή των διοργανώσεων που τελούν υπό την αιγίδα της, για τουλάχιστον ένα μήνα.

Η δραματική κατάσταση με το νέο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού έχει φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τα αθλήματα σάλας, με το μπάσκετ να είναι πρώτο και καλύτερο από αυτά. Άλλωστε, το είδαμε και στα παιχνίδια του Εσπέρου Λαμίας και της Αναγέννησης, όπου το ένα μετά το άλλο αναβάλλονται.

Έτσι, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η μετάδοση του Covid 19, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίριση αποφάσισε σήμερα την αναστολή όλων των διοργανώσεων υπό την αιγίδα της για τουλάχιστον μέχρι τη λήξη των νέων μέτρων της Κυβέρνησης.

Η ανακοίνωση:

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα Δευτέρα (2/11) με σκοπό την εκτίμηση της κατάστασης που δημιουργείται στον χώρο του αθλητισμού μετά τις ανακοινώσεις των νέων μέτρων της Πολιτείας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Με βασικό δεδομένο την απαγόρευση εισόδου στα κλειστά γυμναστήρια και συνυπολογίζοντας τον περιορισμό των μετακινήσεων αλλά και τα διαρκώς αυξανόμενα επιβεβαιωμένα κρούσματα σε ομάδες, αποφασίστηκε η αναστολή όλων των διοργανώσεων που τελούνται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ, πρωταθλημάτων και κυπέλλων, μέχρι την λήξη των μέτρων αυτών».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Άλλα αθλήματα