Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

Σκέψεις για αναβολή των πρωταθλημάτων!Έντονα προβληματισμένοι είναι οι άνθρωποι της ΕΟΚ, από την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, με το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού να… σαρώνει.

Το ένα μετά το άλλο, τις τελευταίες δύο εβδομάδες αναβάλλονται συνεχώς παιχνίδια λόγω κρουσμάτων στις ομάδες και δημοσιεύματα θέλουν την Ομοσπονδία να εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο της αναστολής της αγωνιστικής δράσης.

Στην ΕΟΚ θεωρούν πως αυτή τη στιγμή δεν εξυπηρετεί τη δημόσια υγεία το γεγονός πως υπάρχουν ακόμα παιχνίδια και σε πρώτη φάση, αυτό που βλέπουν ως πιο εφικτό σενάριο είναι μια παύση δύο εβδομάδων στην αγωνιστική δράση, προκειμένου να ξεκαθαρίσει περισσότερο το τοπίο και να βρεθούν πιο μόνιμες λύσεις.

Εξάλλου, ήδη στη Λαμία τόσο ο Έσπερος, όσο και η Αναγέννηση που μετέχουν στο εθνικά πρωταθλήματα έχουν δει τις προηγούμενες ημέρες τα παιχνίδια τους να αναβάλλονται, τη στιγμή που σε αρκετές περιοχές της χώρας υπάρχουν τοπικά lockdown.

Σε κάθε περίπτωση, από την ΕΟΚ αυτή τη στιγμή περιμένουν τις σημερινές εξαγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ώστε να δουν πως θα κινηθούν στη συνέχεια.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άλλα αθλήματα