Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

Πιέζει για επανέναρξη η ΕΣΑΠ!

Πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις, προκειμένου να συνεχιστεί η Volley League, ασκεί η ΕΣΑΠ.

Σε δελτίο Τύπου που απέστειλε η Ένωση Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών γνωστοποίησε πως απέστειλε στον Γενικό Γραμματέα Υγείας Καθηγητή, Παναγιώτη Πρεζεράκο επιστολή που κοινοποιήθηκε στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και στον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά.

Σε αυτή συμπεριέχεται το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο, το οποίο μάλιστα έχει επιπλέον ελέγχους από εκείνο που αφορά την ποδοσφαιρική Super League, προκειμένου να διασφαλιστούν οι ανάγκες του βόλεϊ.

Η ανακοίνωση:

«Η ΕΣΑΠ ανακοίνωνει πως έστειλε επιστολή προς τον Γενικό Γραμματέα Υγείας Καθηγητή, Παναγιώτη Πρεζεράκο με το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο που δεν είναι απλώς εφάμιλλο των υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν στη Σούπερ Λιγκ του ποδοσφαίρου και στη Μπάσκετ Λιγκ του μπάσκετ αλλά περιέχουν και επιπλέον πιστοποιημένους ελέγχους προσαρμοσμένες στις ανάγκες της Volley League.

Η επιστολή κοινοποιήθηκε στον υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και στον ΓΓΑ Γιώργο Μαυρωτά συνοδευόμενη με το αίτημα για άμεση επανεκκίνηση του πρωταθλήματος της Volley League.

Για όλες τις εξελίξεις αλλά και για το νέο επικαιροποιημένο πρωτόκολλο που αποτελεί συνέχεια των όσων απέστειλε η ΕΣΑΠ στις αρμόδιες αρχές από τις 4 Νοεμβρίου στις 16:00 σήμερα το απόγευμα (10/11/2020) προγραμματίστηκε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ μέσω τηλεδιάσκεψης».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άλλα αθλήματα