Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Αναγκαστική αλλαγή με μυϊκό πρόβλημα ο Ασίγκμπα

👍Ακολουθήστε μας στο Facebook

Πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημιχρόνο της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ο Μαρκ Ασίγκμπα έγινε αναγκαστική αλλαγή, «παγώνοντας» τους ανθρώπους της Λαμίας.

Ο Γκανέζος αμυντικός έδειχνε από τα μισά του πρώτου μέρους να αντιμετωπίζει πρόβλημα. Μάλιστα, σε μια φάση στο 30ο λεπτό έμεινε για αρκετή ώρα στο χορτάρι, δείχνοντας να έχει «θέμα» στο πόδι του. Παρότι δε, σηκώθηκε και συνέχισε, στο 44′ ζήτησε από μόνος του να γίνει αλλαγή, όταν πιέστηκε σε μια διεκδίκηση της μπάλας και έμεινε και πάλι στον αγωνιστικό χώρο.

Πράγματι, ο Μπάμπης Τεννές πέρασε στη θέση του τον Άνταμ Τζανετόπουλο στο 45′, με τον Ασίγκμπα να αποχωρεί κουτσαίνοντας.

Σε πρώτη φάση, δείχνει να αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό. Περισσότερα ωστόσο, θα φανούν από αύριο. Δεδομένα πάντως, το τεχνικό τιμ, με τίποτα δεν θα ήθελε ένας ακόμα από τους αμυντικούς να τεθούν εκτός δράσης. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που στο απουσιολόγιο υπάρχουν ήδη τα ονόματα του Βύντρα και του Προβυδάκη.

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία