Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Της λείπει η δημιουργία…

👍Ακολουθήστε μας στο Facebook

Η ήττα από τον ΠΑΟΚ χθες ήταν ασφαλώς εντός του προγράμματος. Αυτό που ωστόσο ο κόσμος της περίμενε να δει από τη Λαμία, ήταν η παραπάνω προσπάθεια. Κάτι που δυστυχώς δεν είδαμε…

Σε ένα ακόμα ματς, οι «κυανόλευκοι» παρουσίασαν πολύ «άνευρο» πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο. Προφανώς και ο αντίπαλος ήταν ανώτερος ποιοτικά. Όμως οι παίκτες του Μπάμπη Τεννέ -όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια τους- ήταν εντελώς ακίνδυνοι στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Κανείς δεν περιμένει να βγάλεις φάσεις με το… τσουβάλι σε έναν αντίπαλο του βεληνεκούς του «Δικεφάλου». Οφείλεις ωστόσο να είσαι συγκεντρωμένος και όταν σου δοθεί η ευκαιρία να τον «πληγώσεις».

Πράγματι, ανασταλτικά η κατάσταση έχει «σουλουπωθεί». Ο ΠΑΣ Λαμία εξακολουθεί να τρώει γκολ που δεν τα έτρωγε εύκολα τις προηγούμενες σεζόν, ωστόσο έχει αποκτήσει πιο «σφιχτή» λειτουργία πίσω. Φαίνεται τέλος πάντων πως γίνεται δουλειά σε αυτό το κομμάτι.

Εκείνο που ωστόσο εξακολουθεί να λείπει και με την παρούσα κατάσταση είναι άγνωστο το πως θα αλλάξει, είναι το… μυαλό στη δημιουργία. Η ομάδα μας δείχνει να μην διαθέτει τον παίκτη που θα κρατήσει τη μπάλα. Που θα δημιουργήσει για τους υπόλοιπους. Κάτι που για παράδειγμα στο παρελθόν έκαναν ο Μπερτόγλιο, ο Πίτι, ακόμα και ο Τιρόνε πέρυσι.

Δεδομένα υπάρχουν οι μονάδες, ωστόσο θα πρέπει να βρεθεί η… φόρμουλα προκειμένου να μπορέσουν να δώσουν στη Λαμία αυτό που χρειάζεται. Γιατί αυτή τη στιγμή αυτό δεν συμβαίνει.

Από εκεί και πέρα, στο χέρι της διοίκησης είναι, να γίνουν διορθωτικές κινήσεις σε αυτό το κομμάτι τον ερχόμενο Γενάρη. Θα πρέπει βέβαια πρώτα να φανούν και οι προθέσεις του Πανουργιά Παπαϊωάννου. Θα ασχοληθεί ενεργά με τον σχεδιασμό του συλλόγου, ή θα τον αφήσει στον… αυτόματο μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως έχει διαμηνύσει;

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία