Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός αποκτάει σπίτι στη Λαμία!

Σάρκα και οστά φαίνεται να παίρνει η ιδέα της δημιουργίας πίστας μηχανικίνητου αθλητισμού στη Λαμία. Ένα όνειρο πολλών χρόνων για τους φαν της ταχύτητας, που όπως φαίνεται έχουν κάθε λόγο να ελπίζουν.

Η είδηση στην προκειμένη περίπτωση είναι πως ο Δήμος Λαμιέων, με ενέργειες του Δημάρχου Θύμιου Καραΐσκου έχει σε πλήρη εξέλιξη το πρότζεκτ, που αφορά τη δέσμευση της έκτασης στο στρατόπεδο της «Μαυρομαντήλας» ώστε να δημιουργηθεί το «Αυτοκινητοδρόμιο Λαμίας».

👍Ακολουθήστε μας στο Facebook

Ο κ. Καραΐσκος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με την ΑΛΑΛ (Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου) και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, ώστε να τρέξει το έργο. Αυτό θα εξυπηρετεί τόσο ασφάλτινες, όσο και χωμάτινες διοργανώσεις. Το δε πρότζεκτ, προβλέπει στη δημιουργία επίσης ενός πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής. Στόχος των υπευθύνων είναι να «χτυπήσουν» με αυτό τον τρόπο -ασφαλώς τις εγχώριες- αλλά και διεθνείς διοργανώσεις, το οποίο είναι και το μεγάλο τους στοίχημα.

Εδώ αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, η δημιουργία του «Αυτοκινητοδρόμιου Λαμίας» βρισκόταν εδώ και μήνες στα σκαριά. Μάλιστα, ήταν ο κύριος μοχλός πίεσης της τοπικής αυτοδιοίκησης τον περασμένο Ιανουάριο, όταν το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου σκόπευε τη δημιουργία hot spot στην περιοχή του στρατοπέδου της «Μαυρομαντήλας».

Άλλωστε μιλάμε για ένα έργο που κατά γενική ομολογία θα συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Κάτι που άπαντες αντιλαμβάνονται και για αυτό και είναι διατεθειμένοι να βάλουν πλάτη.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Άλλα αθλήματα