Ακολουθήστε μας:

Άλλα αθλήματα

«Αναζητούμε έκταση και χρηματοδότηση»!

Το προχωρημένο των μελετών για την πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού στην πόλη μας, επιβεβαίωσε ο Θύμιος Καραΐσκος.

Μιλώντας στην κάμερα του «ΣΤΑΡ Κεντρικής Ελλάδος», ο Δήμαρχος Λαμιέων σχολίασε πως από άποψη μελετών και συζητήσεων, το έργο είναι προχωρημένο. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή οι υπεύθυνοι βρίσκονται σε αναζήτηση χρηματοδότησης, προκειμένου να προχωρήσουν στην υλοποίηση αφού βρεθεί βέβαια και ο κατάλληλος χώρος.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καραΐσκος σχολίασε: «Από το καλοκαίρι του 2019, πριν αναλάβουμε ως δημοτική αρχή είχαμε προχωρήσει σε συζητήσεις με την Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας, για να δρομολογήσουμε ένα τέτοιο μεγάλο και εμβληματικό έργο για το Δήμο μας. Έγινε μια προμελέτη από εξιδεικευμένο προσωπικό, μας τέθηκε υπόψιν και υποβάλλαμε σχετικές αιτήσεις για να μπορέσουμε να δεσμεύσουμε εκτάσεις και να βρούμε την κατάλληλη που θα μπορέσει να υλοποιήσει αυτό το σχέδιο και να προχωρήσουμε στην εκτέλεση του έργου.

👍Ακολουθήστε μας στο Facebook

Είμαστε σε προχωρημένο στάδιο, ώστε να μπορούμε να αναζητήσουμε την έκταση αυτή και να το υλοποιήσουμε. Πρόκειται για μια πίστα μηχανοκίνητου αθλητισμού. Χωμάτινη στην αρχή, με προοπτική να εξελιχθεί σε ασφάλτινη και πίστα καρτ. Με εγκαταστάσεις και τα απαραίτητα κτίρια. Αναζητούμε πηγή χρηματοδότησης και είμαστε σε συνεργασία με τον Περιφερειάρχη Στερεάς, Φάνη Σπανού για να βρούμε την κατάλληλη.

Προχωρήσαμε σε αυτές τις συζητήσεις πριν αναλάβουμε, γνωρίζοντας πως οι φίλοι αυτού του αθλήματος είναι πολλοί σε όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη και θα μπορέσουμε να τους προσελκύσουμε στο Δήμο μας».

Υπενθυμίζουμε, πως βάσει των δημοσιευμάτων, η μέχρι τώρα αναζήτηση καταλήγει στη δημιουργία της πίστας στο στρατόπεδο της Μαυρομαντήλας.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Άλλα αθλήματα