Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Έχουμε άγχος, αλλά δεν έχουμε και τύχη»

Στο άγχος που όλο και περισσότερο βαραίνει τα πόδια των ποδοσφαιριστών της Λαμίας, απέδωσε ο Ηλίας Κώτσιος το γεγονός πως η ομάδα μας παραμένει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο βοηθός του Μπάμπη Τεννέ, τον εκπροσώπησε στο flash interview της Nova μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκεί, στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα μας δέχθηκε γκολ στην πρώτη φάση που δέχθηκε. Επισήμανε δε, πως όταν πήρε μέτρα, το πέναλτι την… τελείωσε.

Μεταξύ άλλων, σχολίασε πως υπάρχει πρόβλημα με την ψυχολογία των «κυανολεύκων», το οποίο θα αλλάξει αν έρθει μία νίκη.

👍Ακολουθήστε μας στο Facebook

Αρχικά, ο Κώτσιος είπε: «Εδώ που έχουμε φτάσει πάμε σε όλα τα παιχνίδια για να διεκδικήσουμε βαθμό, ή βαθμούς. Και σήμερα για αυτό ήρθαμε σε αυτό το γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε αρκετό χώρο στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν μας δημιούργησε πολλές ευκαιρίες αν και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων. Δυστυχώς σε αυτή την ομάδα κάτι συμβαίνει και στην πρώτη ευκαιρία που μας δημιουργούν δεχόμαστε γκολ. Εκεί χάνουμε τη συγκέντρωση μας. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως, αλλάξαμε τα πράγματα. Σταθήκαμε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργήσαμε μια ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε. Ισορροπήσαμε το παιχνίδι και κρατήσαμε περισσότερο τη μπάλα, όμως ήρθε το πέναλτι και δίκαια χάσαμε το παιχνίδι».

Για το αμυντικό πρόβλημα και που αποδίδεται: «Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει πάρα πολύ άγχος και αυτό φαίνεται στα πόδια των ποδοσφαιριστών. Είναι άλλοι παίκτες στην προπόνηση και στο γήπεδο τα πόδια είναι βαριά. Η βαθμολογική μας θέση μας βαραίνει και αυτό φαίνεται για παράδειγμα στο γεγονός πως δεν κρατάμε τη μπάλα και τη διώχνουμε. Όμως η προσπάθεια γίνεται. Αυτό που βλέπουμε εμείς είναι πως δεν έχουμε και την τύχη με το μέρος μας. Στα περισσότερα παιχνίδια, στην πρώτη ευκαιρία δεχόμαστε γκολ. Από εκεί και πέρα, είναι δύσκολο για τα παιδιά να σηκώσουν την ψυχολογία τους και να διεκδικήσουν στο παιχνίδι. Εμείς θα συνεχίσουμε. Χρειαζόμαστε περισσότερη δουλειά. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Είμαστε απογοητευμένοι, αλλά δεν τα παρατάμε. Χρειαζόμαστε μια νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία».

ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία