Το μεσημέρι διέρρευσε το όνομα του, το βράδυ ανακοινώθηκε! Παίκτης της Λαμίας είναι από την Παρασκευή λοιπόν ο Βαλεντίνος Βλάχος.
Όπως και στις περιπτώσεις του Φάνη Τζανδάρη και του Τιρόνε, η ομάδα μας κινήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα τις προηγούμενες ημέρες και κατάφερε να αποσπάσει την υπογραφή του 28χρονου μπακ, που έρχεται να δώσει βάθος στην δεξιά πτέρυγα.
Υπενθυμίζεται πως ο Βλάχος δεν είχε ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι, όταν και ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τον Αστέρα Τρίπολης. Στο παρελθόν δε, έχει αγωνιστεί επίσης σε Πανιώνιο, Κλαμπ Μπριζ, Άρη, ΑΕΚ, Θρασύβουλο και Καβάλα, ενώ προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες.
👍Ακολουθήστε μας στο Facebook
Στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, υποσχέθηκε πως θα βάλει τα δυνατά του, για να εκπληρώσει τους στόχους του ΠΑΣ Λαμία.
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 28χρονο (14/2/1992) δεξί μπακ, Βαλεντίνο Βλάχο ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Αστέρα Τρίπολης, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα των Πανιωνίου, Κλαμπ Μπριζ, Άρη, ΑΕΚ, Θρασύβουλο, Καβάλα και U20 Παναθηναϊκού.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Βαλεντίνος Βλάχος δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Λαμία και θα κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου την ομάδα να πετύχει τον στόχο της.”
0
votes
1 Comment
Most Voted
4 years ago
Πήραμε 3 παίκτες που έχουν να παίξουν 6 μήνες….σπό την εμπειρία των Αραμπούλι , Βασιλσκάκη…..θα μπορέσουν να παίξουν άραγε…..και πότε….. ΤΟΝ ΜΆΡΤΙΟ…..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ…..ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ….