Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Εξετάστηκε και του Φέστα»

Ως μια από τις επιλογές που εξετάστηκαν από την Λαμία για την αντικατάσταση του Μπάμπη Τεννέ στον πάγκο της, παρουσιάστηκε στην Ιταλία ο Τζανλούκα Φέστα.

Η ομάδα μας παρέδωσε τα… κλειδιά του αγωνιστικού τμήματος στον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος εδώ και λίγες ημέρες ανέλαβε το δύσκολο έργο να την «συνεφέρει». Δημοσίευμα στη γειτονική χώρα ωστόσο, παρουσιάζει τον Φέστα ως μια από τις επιλογές που έπεσαν στο τραπέζι.

👍Ακολουθήστε μας στο Facebook

Είναι γεγονός πως αν οι «κυανόλευκοι» αποφάσισαν να κινηθούν για ξένο τεχνικό, ο 51χρονος θα ήταν μια από τις πρώτες επιλογές. Κι αυτό, διότι γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα από την παρουσία του στην ΑΕΛ. Κάτι τέτοιο ωστόσο, ακόμα και να προτάθηκε, πολύ δύσκολα θα προχωρούσε. Ειδικά από τη στιγμή που ο ΠΑΣ Λαμία βρίσκεται σε οριακή κατάσταση βαθμολογικά και δεν είναι καιρός για πειραματισμούς.

Τη συγκεκριμένη είδηση δημοσιοποίησε η ιστοσελίδα «tuttomercatoweb», η οποία είναι γνωστή για τα μεταγραφικά σενάρια. Όπως και γενικότερα οι Ιταλοί.

Στο ίδιο δημοσίευμα -να σημειωθεί- πως αναφέρεται ότι και ο Αστέρα Τρίπολης έχει ψαχτεί για τον 51χρονο, ο οποίος παραμένει χωρίς δουλειά μετά την αποχώρηση του από την ΑΕΛ το 2019.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία