Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Απίστευτο! Η ΑΕΛ ζητάει παρακολούθηση των παικτών της Λαμίας!

Για μια ακόμα φορά, η επίσημη ΑΕΛ… τραβάει στα άκρα το σχοινί των σχέσεων της με τον ΠΑΣ Λαμία.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση της αναβολής της αναμέτρησης της Τετάρτης στο Αλκαζάρ, οι «βυσσινί» ζητούν την 24ωρη αστυνόμευση των ανθρώπων της ομάδας μας. Κι αυτό, διότι θεωρούν «κατασκευασμένο» το θέμα του κορωνοϊού που έχει ξεσπάσει στον σύλλογο. Παράλληλα, κάνουν γνωστό πως έχουν ζητήσει από την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας την 24ωρη παρακολούθηση των μελών του αγωνιστικού τμήματος των «κυανολεύκων» και των υπεύθυνων υπαλλήλων των εγκαταστάσεων του.

Μάλιστα, «φωτογραφίζουν» ως υπεύθυνο τον Μιχάλη Γρηγορίου, σχολιάζοντας πως παρόμοιες τακτικές ζητούσε να ακολουθηθούν και όσο βρισκόταν στο τιμόνι της Λάρισας.

Πρόκειται για ένα άκρως εμπρηστικό κείμενο από πλευράς Θεσσαλών, που αποτελεί «προσβολή» για τον νοσηλευόμενο στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, καθώς και τους εννιά συμπαίκτες του που ταλαιπωρούνται από τον κορωνοϊό. Αποτελεί επίσης προσβολή για την ίδια τη Λαμία, αφού για μια ακόμα φορά στη Λάρισα δείχνουν να μην τη σέβονται.

👍Ακολουθήστε μας στο Facebook

Η ανακοίνωση:

Πληροφορηθήκαμε τόσο την ανακοίνωση του Δημάρχου Λαμίας, όσο και την αυθαίρετη παρέμβαση της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας Στερεάς Ελλάδας που έθεσαν σε καραντίνα, κατά παγκόσμια πρωτοτυπία όλη την ποδοσφαιρική ομάδας της Λαμίας, όλους τους προπονητές και συγγενείς τους και όλο το βοηθητικό προσωπικό τόσο της ομάδας, όσο και των εργαζομένων στο ΕΑΚ Λαμίας και στο προπονητικό κέντρο της Λαμίας, ώστε να είναι αδύνατον να διεξαχθεί ο αγώνας ΑΕΛ-ΛΑΜΙΑΣ που έχει ορισθεί για την Τετάρτη 23/12/2020.

Πληροφορηθήκαμε επίσης ότι δυστυχώς, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Μαυρωτάς, έκανε δεκτές τις εισηγήσεις του προερχόμενου από την Νέα Δημοκρατία Δημάρχου Λαμίας, αλλά και των διορισμένων από την Νέα Δημοκρατία υπαλλήλων και διοικητικών στελεχών της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας Στερεάς Ελλάδας και έδωσε εντολή στην Super League να αναβάλει τον ορισμένο αγώνα κατά ευθεία παράβαση των νόμων και των κανονισμών που η ίδια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όρισε και για το πώς και υπό ποιές προϋποθέσεις αναβάλλονται οι αγώνες της Super League λόγω COVID-19.

Δυστυχώς λόγω της παρουσίας του κ. Γρηγορίου στην Λαμία, γνωρίζοντας τις συμβουλές που έδινε στην διοίκηση μας για το πώς θα μπορούσαμε να αναβάλουμε τους αγώνες, εισηγήσεις που ουδέποτε κάναμε δεκτές, εάν θα έχουμε τραυματισμένους παίκτες, θεωρούμε όλη αυτή την ιστορία κατασκευασμένη.

Ήδη αποστείλαμε στην Αστυνομική Διεύθυνση Λαμίας έγγραφο μας και το ίδιο αποστείλαμε και στην Super League και στον κ. Μπουτσικάρη, με το οποίο ζητούμε την επί 24ωρου βάσεως αστυνόμευση όλων των ποδοσφαιριστών και όλων των στελεχών (προπονητών – ιατρών – φυσιοθεραπευτών – φροντιστών – υπαλλήλων του ΕΑΚ Λαμίας – υπαλλήλων προπονητικού κέντρου) ώστε να τηρηθεί απαρέγκλιτα η 14ήμερη κατ’ οίκον καραντίνα την οποία επέβαλε σύμφωνα νε την ανακοίνωση της η υπηρεσία πολιτικής προστασίας Στερεάς Ελλάδας σε όλα αυτά τα πρόσωπα, αλλά και η καθ’ οιονδήποτε τρόπο μετακίνηση εκτός της οικίας τους.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι σε περίπτωση κατά την οποία έστω και ένα από αυτά τα πρόσωπα, είτε συμμετέχει σε προπονήσεις, είτε βρίσκεται εκτός της οικίας του να συλληφθεί και να παραπεμφθεί στον Αρμόδιο Εισαγγελέα Λαμίας για να ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη για παράβαση του άρθρου 285 του ποινικού κώδικα.

Το ίδιο θα ζητήσουμε και από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, για να διαπιστωθεί αν ο κ. Γρηγορίου και η οικογένεια του, τηρήσουν την εντολή της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας Στερεάς Ελλάδας και παραμείνουν επί 14 ημέρες σε καραντίνα στην Λάρισα.

Δυστυχώς ακόμα και σήμερα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, οι ψευτομαγκές των Γιάννη Παπαδόπουλου και Γιώργου Κολοβού, πρώην μάνατζερ του κ. Γρηγορίου, όπως ο ίδιος μας διαβεβαίωνε, γίνονται αποδέκτες εφαρμογής.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ επιφυλάσσεται παντός δικαιώματος της

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι