Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

«Έχουμε λάβει μέτρα, θα προβούμε σε όλα τα νόμιμα»!

Τις πληροφορίες του Lamia Ole που ήθελαν την ΑΕΛ να λαμβάνει… μέτρα για να μην παραβιαστεί η καραντίνα από τους ανθρώπους της Λαμίας, επιβεβαίωσαν οι «βυσσινί».

Νωρίτερα σήμερα γράψαμε πως οι Θεσσαλοί βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας, προκειμένου να γνωρίζουν αν κάποιος από όσους έχουν τεθεί σε περιορισμό από Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας, ποδοσφαιριστής, είτε άνθρωπος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, σπάσει την καραντίνα.

Η Λάρισα με σημερινή της ανακοίνωση το επιβεβαίωσε, ενώ γνωστοποίησε πως η νομική ομάδα της ΠΑΕ θα προβεί σε όλες τις κατάλληλες ενέργειες, χαρακτηρίζοντας παράνομη την απόφαση του κ. Μαυρωτά.

Η ανακοίνωση:

Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΛ με έγγραφο της ζήτησε σήμερα το πρωί από την Super League αντίγραφα των έγγραφων που τους απέστειλε η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σύμφωνα με τα οποία επεβλήθη κατ’ οίκον περιορισμός 14 ημερών στα μέλη της ομάδας της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ έχει λάβει όλα τα μέτρα, ώστε ούτε ένα από τα πρόσωπα της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ και του οικογενειακού τους περιβάλλοντος τους, τα οποία αναφέρετε ότι τέθηκαν σε καραντίνα από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Στερεάς Ελλάδας, να μην παραβιάσει αυτό το περιοριστικό μέτρο το οποίο θα διαρκέσει 14 ημέρες.

Ήδη από ότι γνωρίζουμε η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδος έχει λάβει όλα τα μέτρα, ώστε να μην υπάρξει καμία παραβίαση και από οποιονδήποτε τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο προπονήσεων της ομάδας από οιονδήποτε προπονητή και σε οιονδήποτε αθλητικό χώρο.

Η νομική υπηρεσία της ΠΑΕ ΑΕΛ μόλις λάβει στην κατοχή της τα συγκεκριμένα έγγραφα θα προβεί στις κατάλληλες νομικές ενέργειες, αφού θεωρούμε ότι αυτή η απόφαση του κ. Μαυρωτά είναι εντελώς παράνομη και συγχρόνως ανοίγει ένα εντελώς κακό προηγούμενο, αφού η οποιαδήποτε ΠΑΕ θα μπορεί κατά το δοκούν ναν αναβάλει οποιονδήποτε αγώνα.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι