Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Κι όμως! Έλεγχοι σε σπίτια «κυανολεύκων» από τις Αρχές!

Μπορεί να ακούστηκε σαν… ανέκδοτο χθες η παρότρυνση της ΑΕΛ στην Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας να παρακολουθεί πως οι άνθρωποι του ΠΑΣ Λαμία δεν παραβιάζουν την καραντίνα, ωστόσο αποτελεί πραγματικότητα.

Όπως γνωστοποίησαν χθες οι «βυσσινί» απέστειλαν έγγραφο στις Αρχές της πόλης μας, με το οποίο ζητούσαν την 24ωρη παρακολούθηση των «κυανολεύκων», ώστε να διαπιστωθεί αν τηρείται η καραντίνα. Όπως δηλαδή συνέστισε η Πολιτική Προστασία.

Η επιθυμία αυτή της Λάρισας, βασίζεται στο γεγονός -όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της- πως υπάρχουν υποψίες ότι η αναβολή της αυριανής αναμέτρησης στο ΔΑΚ ήταν «κατασκεβασμένη», για να μην πάει η ομάδα μας «διαλυμένη» στο Αλκάζαρ. Ακόμα κι αν υπάρχουν τα αποτελέσματα στη διάθεση των υγειονομικών Αρχών που αποδεικνύουν την οριακή κατάσταση.

👍Ακολουθήστε μας στο Facebook

Σε κάθε περίπτωση, οι πληροφορίες του Lamia Ole αναφέρουν πως όντως οι Αρχές έχουν «ενοχλήσει» μέλη του αγωνιστικού τμήματος της Λαμίας. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, πράγματι οι άνθρωποι της ΑΕΛ έχουν επικοινωνήσει πολλάκις από χθες με την Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας και έχουν ζητήσει να μεταβούν αστυνομικοί σε σπίτια παικτών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν τηρείται η καραντίνα.

Ασφαλώς πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό, που σε καμία περίπτωση δεν συνάδει με το πνεύμα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου. Πόσο μάλλον δεν τιμάει ένα σύλλογο σαν την ΑΕΛ, με το ειδικό βάρος και την ιστορία που κουβαλάει…

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία