Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

«Μην ντρέπεσαι για εμένα, άλλα για όσα έχεις κάνει»

Δεν άφηνει τίποτα αναπάντητο ο Αλέξης Κούγιας. Η απάντηση του γνωστού ποινικολόγου ήταν άμεση μετά τις τοποθετήσεις της Λαμίας και του ΓΓΑ.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ αυτή τη φορά επέλεξε να κάνει επίθεση στον Βόλο και τον Αχιλλέα Μπέο για τη δική τους ανακοίνωση. Η μπάλα ωστόσο πήρε και τον Πανουργιά Παπαϊωάννου και την Λαμία.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Κούγιας άφησε αιχμές για το πώς η ομάδα μας αγωνίζεται στη Super League, ενώ αναφέρθηκε και στο περσινό παιχνίδι με το Βόλο το οποίο διάφορα δημοσιεύματα έχουν χαρακτηρίσει στημένο.

Αναλυτικά:

«Διάβασα την ανακοίνωση της Πύδνα Κίτρους-ΝΠΣ Βόλος και τις δηλώσεις του Πανουργιά Παπαϊωάννου στο Metropolis.

«Για τον μαζέψτε τον», τις επόμενες ημέρες που θα αρχίσετε να παραλαμβάνετε τις αγωγές για όλες τις ανακοινώσεις σας καθίστε λίγο και ξανασκεφτείτε και αρχίστε να μαζεύετε και κανένα ευρώ για να μην χάσετε τα σπίτια σας, εάν έχετε;

Ετοιμαστείτε και για τον Εισαγγελέα, όχι βέβαια για το στημένο ΒΟΛΟΣ – ΛΑΜΙΑ, αυτό είναι άλλη υπόθεση.

Όσο για το «υπερήλικας ποινικολόγος», θέλω να σας θέσω ένα ερώτημα:

Τι θα προτιμούσατε στην ζωή σας να είστε 70 χρονών όπως είμαι εγώ, να είστε ο Κούγιας που έχει κάνει το όνομα του ταυτόσημο της επιστήμης του, να έχετε ένα γιό πρωτοετή φοιτητή της Νομικής Αθηνών, να έχεις την δυνατότητα να είσαι ιδιοκτήτης της ΑΕΛ ή να είσαι 62 χρονών και να είσαι εμφανισιακά σαν τον Μπέο, να είσαι ο Μπέος με ότι σημαίνει το όνομα σου και να σε έχουν επιλέξει οι 250 ιδιοκτήτες της Πύδνα Κίτρους – Βόλος για να τους κάνεις τα θελήματα και την μία να σε βάζουν να κάνεις τον διερμηνέα και την άλλη να σε βάζουν να κάνεις τον πρόεδρο.

Όσο για τις δηλώσεις του φίλου μου του Πανουργιά Παπαϊωάννου επειδή τον συμπαθώ πραγματικά του λέω να μην ντρέπεται για μένα, αλλά να ντρέπεται για όλα όσα έχει κάνει στο ποδόσφαιρο, ώστε η Λαμία να είναι στην Super League και να ντρέπεται γιατί από όλες τις εταιρείες που διαφημίζονται στις φανέλες των ομάδων της Super League, η δική σου εταιρεία διαφημίζεται στην φανέλα της Πύδνα Κίτρους – Βόλος, με ότι σημαίνει αυτό για όσα λέγονται για το στημένο ΛΑΜΙΑ – ΒΟΛΟΣ.

Κατά τα λοιπά μόλις τελειώσει από την καραντίνα των 14 ημερών που τον έβαλαν ο Γρηγορίου, με τον Κολοβό και τον Γιάννη Παπαδόπουλο, κατά την γνώμη μου για να μην παίξουμε, θα του κάνω ένα ωραίο τραπέζι με τις οικογένειες μας στο σπίτι μου στον Παρνασσό».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Οι υπόλοιποι