
Έτοιμη να… πυροδοτήσει τη βόμβα είναι η Λαμία! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Lamia Ole, μετά τη μεταγραφή του Έλμαρ Μπιάρνασον, η ομάδα μας «τρέχει» για να κλείσει μία ακόμα σπουδαία μεταγραφή. Αυτή του Αμπντουλαγιέ Μπα.
Πρόκειται για τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό της Ντιναμό Βουκουρεστίου με παραστάσεις από ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο. Κάτι που φανερώνει το βιογραφικό του, καθώς μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Ράγιο Βαγεκάνο, Λα Κορούνια, Πόρτο, Μόναχο 1860, Αλάνιασπορ, Φενέρμπαχτσε, Γκιμαράρες, Κοΐμπρα και Κοβίλια.
Φέτος στο πρωτάθλημα της Ρουμανίας ο Μπα μετράει τρεις συμμετοχές, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει 218 επαγγελματικές εμφανίσεις και 20 γκολ. Παράλληλα, έχει υπάρξει επτά φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Σενεγάλης.
Αναμφίβολα μιλάμε για μια πάρα πολύ δύσκολη περίπτωση που παλεύουν οι «κυανόλευκοι». Εφόσον δε, προχωρήσει και ολοκληρωθεί, τότε ο ΠΑΣ Λαμία αποκτάει τεράστιο βάθος στα μετόπισθεν, αποκτώντας έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσφέρει άμεσα στο κέντρο της άμυνας. Μια θέση από εκείνες που θα υπάρξει δεδομένα ενίσχυση.

Μείνετε μόνιμα ενημερώμενοι!
Πρόσφατα άρθρα
- Οι κλήσεις των διεθνών της Λαμίας
- Λες και το έκανε επίτηδες…
- «Οκτάσφαιρες» Νηρηίδες
- «Λύγισαν» στην Χαλκίδα οι γυναίκες
- Μεγάλο διπλό στα Τρίκαλα για το futsal
- Τα αποτελέσματα της Β’ Φθιώτιδας
- «Δεν υπάρχουν κουμπιά, ούτε μαγικά ραβδιά»
- Ανάσα παραμονής με Βέργο!
- Βαριά, αλλά άδικη ήττα
- Επιστρέφει θριαμβευτής από την Λευκάδα!