Μπορεί ο ΠΑΣ Λαμία να βρίσκεται εδώ και δέκα ημέρες στον… πάγο ελέω κορωνοϊού, ωστόσο το μεταγραφικό πλάνο προχωράει κανονικά. Εξάλλου σε λίγες ημέρες το μεταγραφικό παράθυρο ανοίγει και η ομάδα μας δεν έχει περιθώρια για καθυστερήσεις.
Εδώ και αρκετές ημέρες σας έχουμε ενημερώσει πως διοίκηση και τεχνικό τιμ έχουν κατασταλάξει πως πρωταρχικοί στόχοι είναι η απόκτηση ενός «10αριου» και ενός πλάγιου. Αυτές ωστόσο δεν θα είναι οι μοναδικές κινήσεις που θα γίνουν.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Lamia Ole, οι «κυανόλευκοι» εξετάζουν αρκετά ζεστά το ενδεχόμενο να κινηθούν και για στόπερ. Ούτως, ή άλλως οι επιλογές είναι περιορισμένες στη συγκεκριμένη θέση. Αντέτζο, Βύντρα, Τζανετόπουλος, Ασίγκμπα και Ζιούλης αγωνίζονται στη συγκεκριμένη θέση, ενώ υπό συνθήκη μπορεί να προσφέρει και ο Μπάχανακ. Είναι γεγονός ωστόσο πως η έλλειψη σταθερότητας στο κέντρο της άμυνας είναι ένα από τα σημεία που προβληματίζουν πολύ έντονα.
Πέραν τούτου, το πρόβλημα που προέκυψε εξαιτίας του κορωνοϊού, είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει την υπεροπλία της Λαμίας στη δυάδα μπροστά από τον τερματοφύλακα. Πιθανότατα κάποιοι από τους αθλητές να χρειαστούν έξτρα χρόνο για να επανέλθουν στο 100% της φυσικής κατάστασης. Αν λάβουμε υπόψιν μας πως οι δύο από τους πέντε στόπερ ήταν παροπλισμένοι λόγω τραυματισμών πριν τη διακοπή, είναι κατανοητό πως υπάρχει θέμα.
Αυτή τη στιγμή, ο Μιχάλης Γρηγορίου και οι συνεργάτες του εξετάζουν τις επιλογές που έχουν στη συγκεκριμένη θέση και αξιολογούν την κάθε μία ξεχωριστά. Άλλωστε, καμία κίνηση δεν θα γίνει αν δεν ξεκαθαρίσει πρώτα, το τι θα συμβεί αναφορικά με την επιστροφή της ομάδας στη δράση.