Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Ρεσιτάλ… μίσους από τον Κούγια!

Άλλο ένα… ρεσιτάλ μίσους από τον Αλέξη Κούγια για τη Λαμία! Μόνο που αυτή τη φορά η μπάλα πήρε και τον Μιχάλη Γρηγορίου.

Αιτία στάθηκε το πέναλτι που κέρδισε ο Ντέλετιτς στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον Άρη, με τον γνωστό ποινικολόγο να βάλει τόσο κατά του άσου της Λαμίας, όσο και κατά του νέου της προπονητή.

Αναλυτικά:

«Γι’ αυτό το ανύπαρκτο πέναλτι, που είδαμε πριν από λίγο και που είναι το δεύτερο που κερδίζει ο Deletic, με την βοήθεια του χονδρού του Γιαννάκη και της παράγκας, πήγε ο Γρηγορίου στην Λαμία γιατί αποτελούσε όπως δήλωσε εξέλιξη και πρόκληση στην καριέρα του, πήγε εκεί για να του σφυρίζουν τέτοια πέναλτι, σαν αυτά που του σφύριζαν στην Κέρκυρα με το άλλο αρχιλαμόγιο τον Λιμπάντση.

Αυτός ο παλιάνθρωπος και που μαθαίνω τώρα από τον συνεργάτη του, τι έκανε και γιατί έδιωξε όλους του πρωτοκλασάτους παίκτες μας, τώρα στην Λαμία μαζί με τον συνέταιρο του από τις Σέρρες, εκεί που ξέκαναν ποδοσφαιρικά τον Πέτρο Θεοδωρίδη, έδιωχνε από την ομάδα μας τον Φατιόν και τους λοιπούς καλούς μας παίκτες, γιατί δήθεν δεν τον υπολόγιζαν και ήθελε να μας φέρει τους παίκτες του Μπιτζίδη, αυτούς που πηγαίνει τώρα στην Λαμία για να βγαίνουν τα μεροκάματα.

Αυτό το λαμόγιο το περιμένουμε στην Λάρισα, γιατί πλέον τον ξέρουμε».

Μία απάντηση στο “Ρεσιτάλ… μίσους από τον Κούγια!”

  1. Σταματης Avatar
    Σταματης

    Χα, χα, χα. Ολα και ολοι σας φταινε κ. Κουγια. Μηπως χρειαζεται να κανετε προσωπικα την αυτοκριτικη σας και να παψετε να εχετε αποψη αρνητικη επι παντος επιστητου οσον αφορα τις αλλες ομαδες;Ελεος με τις απειλες σας για αποσυρση. Γιατι δεν το κανετε πραξη;

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι