Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Το έχει πάρει προσωπικά ο Παπαϊωάννου!

Είναι γεγονός πως το τελευταίο διάστημα ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου έχει πάρει… πάνω του την κατάσταση στη Λαμία.

Η αλήθεια είναι πως ο μεγαλομέτοχος -ειδικά μετά και την ντροπιαστική ήττα από τον Ολυμπιακό- ήταν ιδιαίτερα απογοητευμένος από την κατάσταση. Ο ίδιος γνώριζε τις δυνατότητες της ομάδας μας και δεν μπορούσε να εξηγήσει αυτή την αγωνιστική καθίζηση.

Για αυτό και αποφάσισε να αναλάβει προσωπικά ο ίδιος δράση. Τόσο με την αλλαγή προπονητή, όσο κυρίως από ψυχολογικής άποψης. Η παρουσία του στη Νέα Άμπλιανη τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά συχνή. Μιλάει ο ίδιος με τους ποδοσφαιριστές και προσπαθεί να τους δείξει πως τους πιστεύει.

Άλλωστε, η αλήθεια είναι πως κάτι τα… κίτρινα δημοσιεύματα από συγκεκριμένο αθηναϊκό Μέσο, κάτι τα προσβλητικά που κατά καιρούς του καταλογίζει η διοίκηση της ΑΕΛ, τον έχουν πεισμώσει. Δεν είναι κρυφό πως ο κ. Παπαϊωάννου αγαπάει τον ΠΑΣ Λαμία. Είναι δικό του δημιούργημα. Όσο λοιπόν βλέπει να του καταλογίζουν πράγματα που δεν ισχύουν το παίρνει προσωπικά.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, προς το παρόν ο μεγαλομέτοχος επιμένει στην απόφαση του να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον σύλλογο. Εφόσον βέβαια πρώτα βρεθεί η διάδοχη κατάσταση.

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία