Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

«Μήνυση σε Ευαγγέλου, δεν θέλουμε να μας ξανά σφυρίξει»!

Πλήρης επιβεβαίωση του χθεσινοβραδινού ρεπορτάζ του Lamia Ole! Ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου επιβεβαίωσε το πρωί της Παρασκευής πως ο ΠΑΣ Λαμία θα προχωρήσει σε μήνυση κατά του Άγγελου Ευαγγέλου.

Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή «Κάτω η Μπάλα» στο «Ράδιο ΝΕΤ 101,9» και στους Θύμιο Αντωνόπουλο – Γιάννη Χαλβαντζή, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μας αποκάλυψε πως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά του Αθηναίου διαιτητή. Παράλληλα, θα αποστείλει αίτημα στην ΚΕΔ/ΕΠΟ με το οποίο θα ζητάει ο εν λόγω διαιτητής να μην ξανά βρεθεί στο δρόμο της ομάδας μας, αφού όπως σχολίασε ο κ. Παπαϊωάννου δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλεί ερωτηματικά με τις αποφάσεις του σε ματς της Λαμίας.

Μεταξύ άλλων, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ σχολίασε τις «χτυπητές» αδυναμίες των Ελλήνων διαιτητών, αλλά και τον ορισμό ξένων διαιτητών στο ματς της ερχόμενης Κυριακής (17/1, 17:15) στο Βόλο.

Μιλώντας αρχικά για την μη-κατακύρωση του γκολ του Ντέλετιτς χθες, ο κ. Παπαϊωάννου είπε: «Υπάρχουν πολλές φάσεις. Αλλά στην ουσία μιλάμε για τη συγκεκριμένη φάση του 20ου λεπτού, που ούτε στο VAR δεν την είδαν και για εμένα -και όλο τον υπόλοιπο κόσμο- είναι γκολ. Από εκεί και πέρα, όλες τις φορές που ο κ. Ευαγγέλου έχει μπει ως πρώτος διαιτητής, ή ως VAR στη Λαμία, έχει πάντα σοβαρά προβλήματα. Αυτό που αποφασίσαμε είναι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ να καταθέσει μήνυση εναντίον του. Βέβαια ξέρουμε πως δεν θα έχει πολύ τύχη, αλλά δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, έχει γίνει αλλοίωση αποτελέσματος. Παράλληλα, θα στείλουμε μία επιστολή στον κ. Κλάτενμπεργκ να ζητήσουμε να μην ξανά οριστεί σε παιχνίδι της Λαμίας».

Εν συνεχεία και απαντώντας σε ερώτηση αν ο ΠΑΣ Λαμία μπορεί να… σώσει τη χρονιά με όλη αυτή την κατάσταση, είπε: «Αν δεν το πιστεύαμε, δεν θα κάναμε και όλες τις κινήσεις που έχουμε κάνει. Η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει τη σωτηρία της. Έχουμε ακόμα μεγάλο δρόμο, αλλά με διαιτησίες όπως η χθεσινή ασφαλώς και δυσκολεύουν τα πράγματα. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν ποδοσφαιρικοί παράγοντες που ασχολούνται κάθε μέρα με την ομάδα μας. Έχουν πρόβλημα! Εμείς δεν ενοχλούμε κανέναν, κοιτάμε μόνο την ομάδα και τη δουλειά μας. Θα δούμε, τον τελευταίο καιρό συμβαίνουν πολύ περίεργα πράγματα».

Παράλληλα, τόνισε: «Δυστυχώς έχουν μπει άτομα στο ποδόσφαιρο και ελέγχουν πράγματα. Στην Ελλάδα δεν είναι τόσο αγνό και όμορφο το ποδόσφαιρο, όσο θέλουμε να το βλέπουμε ως φίλαθλοι. Το VAR μπήκε ως εργαλείο για να βοηθήσει το ποδόσφαιρο και εμείς το έχουμε εξελίξει σε ειδικό εργαλείο για να βοηθάμε συγκεκριμένες καταστάσεις. Μάλλον καλύτερα, κάποιοι διαιτητές το χρησιμοποιούν ως ειδικό χειρουργικό εργαλείο… Ξέρουμε όλοι πως οι διαιτητές στην Ελλάδα ασκούν το επάγγελμα ως δεύτερη δουλειά τους. Για να κάνουν αρπαχτές. Όσο λοιπόν η Ελλάδα θα παράγει ερασιτέχνες διαιτητές, αυτά θα τραβάμε. Δεν λέω πως όλοι οι διαιτητές είναι το ίδιο, αλλά υπάρχουν σοβαρά θέματα με τους Έλληνες διαιτητές».

Εν τω μεταξύ, του ζητήσαμε να κάνει ένα σχόλιο για τον ορισμό του Ιβάν Μπέμπεκ στο κυριακάτικο ματς με τον Βόλο. Ο ίδιος ανέφερε: «Μακάρι να είναι για καλό αυτός ο ορισμός. Ειλικρινά δεν ξέρω γιατί συνέβη και εγώ από το ίντερνετ το διάβασα ότι ορίστηκε ξένος διαιτητής. Δεν γνωρίζω το λόγο, αλλά μακάρι -όπως τα είδαμε χθες- να ήταν και στο Ατρόμητος – Λαμία ξένοι διαιτητές».

Όσο για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές, κατέληξε: «Έχουμε άτομα στην ομάδα που αυτή είναι η καθημερινή τους ασχολία. Είναι δύσκολες οι μεταγραφές αυτή την εποχή και η δυσκολία είναι ακόμα μεγαλύτερη από τη στιγμή που η Λαμία είναι ουραγός της βαθμολογίας. Προσθήκες όμως θα γίνουν. Δεν θα κάνουμε μεταγραφές απλά για να γίνουν, θα γίνουν κινήσεις στοχευμένες που μπορούν να αποδώσουν».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία