Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Το «Α» και το «Ω» η διαχείριση ενόψει ΑΕΛ!

Το 0-0 με τον Παναθηναϊκό ανήκει πια στο παρελθόν και στη Νέα Άμπλιανη όλοι από σήμερα επικεντρώνονται στο προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΛ. Ένα ματς εξ’ ορισμού δύσκολο, που όμως τώρα έχει και τις δικές του βαθμολογικές ιδιαιτερότητες.

Τα ματς με τη Λάρισα ήταν πάντα ντέρμπι με μεγάλη ένταση. Πόσο μάλλον φέτος, όπου οι δύο ομάδες δείχνουν -προς το παρόν- να είναι οι βασικές ανταγωνίστριες για την αποφυγή του υποβιβασμού. Δεδομένα λοιπόν, η εβδομάδα που ακολουθεί μέχρι το παιχνίδι του «Αθανάσιος Διάκος» είναι από εκείνες που λέμε… διαβολοβδομάδες.

Ένα ζήτημα το οποίο καλούνται να διαχειριστούν μεταξύ άλλων στον ΠΑΣ Λαμία, είναι να καταφέρουν να διατηρήσουν τα αποδυτήρια συγκεντρωμένα στο στόχο. Γιατί είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο πως από πλευράς ΑΕΛ θα γίνουν πολλές προσπάθειες να δυναμιτίσουν το κλίμα.

Είναι μια τακτική που ακολουθείται πάγια στον Κάμπο την τελευταία δεκαετία και ακόμα περισσότερο από την τωρινή διοίκηση της ΑΕΛ. Άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΣ Λαμία, θα πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους και να επικεντρωθούν στον σκοπό.

Έχουν κάνει εξάλλου τόσο δρόμο προς εδώ και δείχνουν να βαδίζουν προς τη σωστή κατεύθυνση…

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest0 Comments


Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία