Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Σαν σήμερα: Νίκη στη… λασπομαχία της Κατερίνης!

Νίκη εντός του προγράμματος πανηγύριζε η Λαμία έντεκα χρόνια πριν σαν σήμερα (1/2) στην Κατερίνη. Η συγκεκριμένη αναμέτρηση με σκορ 2-0 επί του Εθνικού Κατερίνης στο πλαίσιο της Γ’ Εθνικής, θα μπορούσε να είναι ένα ακόμα ματς. Ωστόσο, αξίζει να της γίνει ειδική αναφορά εξαιτίας του κάκιστου αγωνιστικού χώρου.

Μιλάμε για παιχνίδι το οποίο -τότε- γινόταν μεταξύ επαγγελματιών ποδοσφαιριστών και ομάδων που η διοίκηση τους ήταν ΠΑΕ. Το γήπεδο ήταν κυριολεκτικά βούρκος και οι παίκτες των δύο αντιπάλων επιδόθηκαν περισσότερο σε λασπομαχία (όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στις φωτογραφίες), παρά σε ποδοσφαιρική αναμέτρηση. Η δε βροχή που έπεφτε ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε τις προσπάθειες τους σχεδόν… ηρωϊκές.

Για την ιστορία, στο συγκεκριμένο ματς, η ομάδα μας είχε δείξει τεράστια θέληση και αποφασιστικότητα, φτάνοντας στο τρίποντο χάρη στα γκολ του Ντίλαν Χιούζ στο 49′ και το 84′. Στο ενδιάμεσο, στο 66ο λεπτό, ο Γιαρόσεβιτς είχε αστοχήσει από το σημείο του πέναλτι.

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Lamiafc.gr

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία