Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

«Αδιανόητο να εκτεθείτε για την ομάδα του Κούγια»!

Ως «αδιανόητο» και «εγκληματικό» χαρακτηρίζει ο Βόλος το ενδεχόμενο της αναδιάθρωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου σε σημερινή του ανακοίνωση.

Οι Θεσσαλοί σχολιάζουν τις έντονες φήμες που έχουν αναπτυχθεί στην περιοχή μας το τελευταίο διάστημα και θέλουν τον Αλέξη Κούγια -σε συνεργασία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη- να ασκούν πιέσεις προς τον Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να γίνει αναδιάρθρωση στην κατηγορία.

Με τα τωρινά δεδομένα κάτι τέτοιο θα ήταν σωτήριο για την ΑΕΛ, θα αποτελούσε ωστόσο μία ακόμα αλλοίωση στα δεδομένα της κατηγορίας. Ανάλογη της καραμπινάτης αδικίας από πλευράς ΕΠΟ στο θέμα με τα δελτία.

Η ανακοίνωση:

Αναφορικά με τη φημολογία και τις πληροφορίες που διακινούνται στη Λάρισα περί επαφών και διεργασιών του Αλέκου Κούγια με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, άλλα κυβερνητικά στελέχη και τον Βαγγέλη Μαρινάκη για αναδιάρθρωση των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου θέλουμε να σημειώσουμε ότι:

Είναι αδιανόητο και πέρα από κάθε λογική να περιμένει κάποιος μια υπουργική – κυβερνητική παρέμβαση, που θα εξέθετε ανεπανόρθωτα μια κυβέρνηση όπως η σημερινή, για να γλιτώσει η ομάδα του Αλέκου του Κούγια από τον υποβιβασμό. Ξεκαθαρίζοντας ότι όχι απλώς δεν μας ενοχλεί, αλλά αντιθέτως θα επιθυμούσαμε τη σωτηρία της ΑΕΛ, μέσω των αγωνιστικών διαδικασιών, εκφράζουμε την πλήρη και κατηγορηματική μας αντίθεση σε μια τέτοια παρέμβαση που θα αποτελέσει ένα έκτρωμα, μια ακόμη εγκληματική πράξη σε βάρος του ποδοσφαίρου.

Είμαστε βέβαιοι ότι όσοι, στο πλαίσιο αυτής της φημολογίας, αναφέρονται ότι κινούν τις σχετικές απαράδεκτες διαδικασίες θα απέχουν τελικά ακόμα και από αυτή τη σκέψη μιας τέτοιας εξέλιξης. Είναι υποχρέωση και καθήκον όλων των υγιών δυνάμεων του ποδοσφαίρου όχι απλώς να αποδοκιμάσουν μια τέτοια απόπειρα, αλλά να αγωνιστούν για την αποτροπή υλοποίησής της.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι