Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Κούγιας: «Αλήτης ο Συρογιάννης»!

Αυτή τη φορά «χτύπησε» πριν τελειώσει το ματς ο Αλέξης Κούγιας! Με γραπτή του δήλωση που ανέβηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΛ, ο ιδιοκτήτης της αποκαλεί αλήτη τον Γενικό Αρχηγό της Λαμίας.

Μάλιστα προτρέπει τις Αρχές να τον συλλάβουν και απειλεί πως αν δεν το κάνουν, θα προβεί σε μήνυση. Αιτία όλου αυτού; Οι φωνές του κ. Συρογιάννη -όπως ο ίδιος υποστηρίζει- προς τον τέταρτο διαιτητή, προκειμένου να μην κρατηθεί έξτρα χρόνος καθυστερήσεων στο πρώτο μέρος. Ασφαλώς και πάλι υπάρχουν υπόνοιες για την εντιμότητα της ομάδας μας.

Η δήλωση του:

Αυτόν τον αλήτη τον χοντρό από τον πάγκο της Λαμίας που κάνει χειρονομίες και βρίζει οικογένειες, μισό μέτρο από τον Ζαχαριάδη και του λέει πόσα λεπτά να κρατήσει καθυστέρηση και γιατί δεν το έληξε ο διαιτητής πριν το κόρνερ και ο Ζαχαριάδης του δικαιολογείται λες και είναι υπάλληλος του, εάν η αστυνομία δεν τον συλλάβει όπως έχω ζητήσει, θα μηνύσω τους αστυνομικούς για παράβαση καθήκοντος.

Αυτή η αλητεία, με τον κάθε αλήτη, που τους κάνω την τιμή να πηγαίνω στα γήπεδα τους πρέπει να τελειώνει.

Στο Ηράκλειο 50 αλήτες στα επίσημα έβριζαν χυδαία, στο Αγρίνιο τα ίδια και εδώ δίπλα στον Ζαχαριάδη βρίζουν και αυτός δεν φωνάζει τον διαιτητή για να τον αποβάλλει.

Στιο Ηράκλειο με λιγότερους τραυματισμούς και διακοπές παίξαμε 10 λεπτά καθυστερήσεις γιατί έχανε ο ΟΦΗ.

Εδώ στην Λαμία αντί 7 λεπτά καθυστέρηση χρονομετρημένα διακοπές του αγώνα, επειδή κέρδιζε η Λαμία 1 λεπτό καθυστέρηση.

Αλλά τι να περιμένεις όταν σε 27 παιχνίδια της Λαμίας και του Παναιτωλικού παίζουν μόνο 2 διαιτητές ο Παπαδόπουλος και ο Ζαχαριάδης.

Ο χοντρός ο Γιαννάκης, εάν η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ δεν μας λυτρώσει από αυτόν, θα κάνει τον Κλάτεμπεργκ κλόουν.

1 Comment

1 Comment

  1. ΣΤΑΥΡΟΣ Ξ.

    10/03/2021 at 7:24 μμ

    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΥΡΙΕ”ΚΟΥΓΙΑ”, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΥΡΟΓΙΑΝΝΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΕΛΕΤΙΤΣ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΙΚΤΗ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΤΣΟΥΞΕ ΤΟ ΓΜΚΟΛ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕ. ΑΡΑΓΕ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ. ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ,

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι