Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανεβαίνει επίπεδο η Άμπλιανη!

Ένα από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Λαμία την τελευταία δεκαετία, είναι οι γηπεδικές υποδομές. Το γεγονός πως βρίσκονται ένα… σκαλί κάτω, σε σχέση με τις απαιτήσεις. Είναι κάτι που γνωρίζουν άπαντες και προσπαθούν να διορθώσουν.

Σε πρώτη φάση στο «Αθανάσιος Διάκος», εκεί όπου… χωράνε πολλές διορθωτικές κινήσεις, αλλά από εκεί και πέρα και στη Νέα Άμπλιανη. Μάλιστα, πέραν από την επέκταση του στεγάστρου στο γήπεδο της πόλης μας, ένας από τους άμεσους στόχους του Δήμου Λαμιέων και του συλλόγου, είναι η εκ νέου διαμόρφωση των προπονητικών εγκαταστάσεων των «κυανολεύκων».

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Lamia Ole, το τελευταίο είναι ένα θέμα που δεν μένει σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά έχει προχωρήσει. Το πλάνο θέλει τη δημιουργία νέων χώρων ανάμεσα στα δύο γήπεδα, που θα διευκολύνουν την προπόνηση και την προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία και θα εκσυγχρονίσουν σημαντικά τις εγκαταστάσεις.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στόχος των υπεύθυνων είναι η κατασκευή δύο επιπλέον γηπέδων, ανάμεσα στα δύο ήδη υπάρχοντα -που θα διευκολύνουν άμεσα στην προπόνηση. Από εκεί και πέρα, θα κατασκευαστούν και κάποιες κτιριακές υποδομές, οι οποίες επίσης θα χρησιμοποιούνται από τον ΠΑΣ Λαμία για τις καθημερινές του ανάγκες, με τη Νέα Άμπλιανη να παίρνει μια πολύ πιο σύγχρονη μορφή.

3 Σχόλια

3 Comments

 1. Λαμιεύς

  15/03/2021 at 11:51 μμ

  Είδωμεν…..γιατί από λόγια
  …ακούμε Χρόνια….
  Επέκταση στεγάστρου…..περσινή εκκρεμότητα …..Και βλέπουμε….

 2. Γιώργος Κουδας

  16/03/2021 at 8:22 μμ

  Η τωρινή δημοτική αρχή δεν έχει προβεί σε καμμια προσπάθεια αναβάθμισης των αθλητικών – κτιριακων_προπονητικων υποδομών που αφορούν τον πας Λαμία. Είναι αδιανόητο η παε Λάρισα να αιταται πόσο 834000€ για βελτίωση του Αλκαζάρ κ αμέσως να της χορηγόυνται κ εδώ οι φορείς να σιωπούν…

 3. Γιώργος Κουδας

  16/03/2021 at 9:23 μμ

  Είναι αδιανόητο εδώ κ 2 χρόνια να μην έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες από τν νέα δημοτική αρχή για νέες αθλητικές εγκαταστάσεις που να πληρούν σύγχρονες προδιαγραφές στο βαθμό που της αναλογούν..

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία