Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Το στοίχημα της… φτιάχνει το μέλλον!

Η είδηση της οικονομικής ενίσχυσης των ομάδων από τις στοιχηματικές, αντιμετωπίστηκε θετικά από όλους τους συλλόγους. Και στην περίπτωση αυτή, η Λαμία -και η πλειοψηφία των «μικρομεσαίων» ΠΑΕ- βγαίνουν ευνοημένες.

Με κοινή υπουργική απόφαση στις 19 Μαρτίου, προβλέπεται το ποσό που θα προκύπτει από τον Νόμο και το οποίο θα διατεθεί στον επαγγελματικό και στον ερασιτεχνικό αθλητισμό. Βάσει αριθμών λοιπόν, στα ταμεία της ομάδας μας θα μπει ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Για να μιλήσουμε με αριθμούς, τα τωρινά δεδομένα, θα βάλουν στα ταμεία των «κυανολεύκων» ένα ποσό λίγο μεγαλύτερο του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική ανάσα, που έρχεται να ισορροπήσει την κατάσταση ανάμεσα σε «μεγάλους» και «μικρούς» στην πρώτη κατηγορία.

Μιλώντας συγκεκριμένα για τον ΠΑΣ Λαμία, τα έσοδα ανεβαίνουν κατακόρυφα με τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Μιλάμε άλλωστε για ένα ποσό που αγγίζει το 1/3 του συνολικού φετινού μπάτζετ. Δίνεται δηλαδή στη διοίκηση η ευκαιρία να ισορροπήσει η κατάσταση στο οικονομικό κομμάτι.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει και υπέρβαση τη νέα σεζόν; Αυτό προς το παρόν δεν μπορεί να απαντηθεί. Θα πρέπει πρώτα να τελειώσει το φετινό πρωτάθλημα, να πέσουν όλα τα δεδομένα στο τραπέζι και από εκεί και πέρα θα φανεί. Εξάλλου, ακόμα καλά – καλά δεν είναι σίγουρη ούτε η παραμονή.

Σε κάθε περίπτωση, αν αποφασιστεί να γίνει το βήμα παραπάνω, η Λαμία μπορεί να το δει με νέα δεδομένα

Advertisement
2 Σχόλια

2 Comments

  1. Γιώργος Κουδας

    24/03/2021 at 8:32 μμ

    Όλα θα γίνουν.. Το καθετί στν ώρα του.. Όμως αυτό που προέχει αυτή τν στιγμή είναι οξ αποφάσεις που πρέπει να πάρει και να υλοποιήσει ΤΏΡΑ η δημοτική αρχή για κατασκευή νέων σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων που θα ισχυροποιησει αφάνταστα την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας

  2. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

    26/03/2021 at 6:09 μμ

    Συμφωνώ με ΚΟΥΔΑ, ότι χρήματα διατίθενται στο ΔΑΚ, για αθλητικές εγκαταστάσεις & κοινόχρηστους χώρους, διαφημίζουν τον τόπο μας σε φιλοξενούμενες ομάδες & θεατές (TV) & παράλληλα αποτελούν «περιουσιακό στοιχείο» για το μέλλον…

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ