Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

«Φτάνεις στο σημείο να λες αμάν πια με τον Κούγια»

Δεν είναι από τους ανθρώπους που μας έχουν συνηθίσει να τοποθετούνται δημόσια κατά των αντιπάλων διοικήσεων, ωστόσο ακόμα κι αυτός έχει φτάσει στα… όρια του. Ο λόγος για τον Φώτη Κωστούλα, ο οποίος σε συνέντευξη που παραχώρησε τόνισε την ακραία κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τον Αλέξη Κούγια.

Ο ιδιοκτήτης του Παναιτωλικού παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «Agriniopress» και αναφέρθηκε στη φετινή πορεία του συλλόγου. Όταν δε το θέμα πηγε στη διαιτησία, εκεί εξέφρασε τα παράπονα του με τρόπο και έκανε ειδική αναφορά στην αντιμετώπισει του κ. Κούγια. Χαρακτηριστικά μάλιστα τόνισε πως με την συμπεριφορά του αγανακτείς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Κωστούλας τόνισε: «Ως προς την διαιτησία υπήρξαν παιχνίδια στα οποία η ομάδα είχαμε παράπονα. Βέβαια, δεν έλειψαν και περιπτώσεις, όπως αυτή του Αλέξη Κούγια που επιχείρησαν να δημιουργήσουν κλίμα σε βάρος της. Ο Παναιτωλικός αν και δεν μας έχει συνηθίσει φέτος πήρε θέση και για τη διαιτησία και για ανακοινώσεις. Μέχρι τώρα τουλάχιστον είχαμε μόνο τη διαιτησία για να γκρινιάξουμε ή να πούμε ότι πρέπει να μπουν πράγματα στη θέση τους. Το ξέρουμε, το έχουμε αντιμετωπίσει από τα πολύ δύσκολα χρόνια στη Γ’ και στη Β’ Εθνική μέχρι και τώρα, αλλά μάθαμε να δουλεύουμε με αυτόν τον τρόπο.

Ο Κούγιας τα λέει πιο ωμά. Αυτός το πρόβλημα το δημιούργησε όταν είδε πως μένει κάτω από εμάς, του κακοφάνηκε. Τα έβαλε με οποιαδήποτε ομάδα, ακόμη και τη Λαμία. Με όλους τα βάζει όταν δεν ευνοείται. Ασχοληθήκαμε με τους χαρακτηρισμούς του, όχι ιδιαίτερα όμως, γιατί φτάνεις σε ένα σημείο που λες «αμάν πια με την τρέλα σου».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι