Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Αναμενόμενη η κούραση

Είναι γεγονός πως η χθεσινή εμφάνιση της Λαμίας, «ενόχλησε» μεγάλη μερίδα των φίλων της. Φυσιολογικό ως ένα σημείο, καθώς οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου δεν μας έχουν συνηθίσει σε τέτοια εικόνα.

Κόντρα στον Βόλο, οι «κυανόλευκοι» είχαν μέτριο πρόσωπο. Βέβαια, στην γενικότερη μετριότητα της αναμέτρησης, στη μεγαλύτερη διάρκεια ήταν εκείνοι που είχαν τον έλεγχο. Σε γενικές γραμμές όμως, η εικόνα τους κάθε άλλο παρά ικανοποιητική ήταν.

Βάζοντας ωστόσο κανείς κάτι τα δεδομένα, είναι εύλογο ο ΠΑΣ Λαμία να μην έχει αντοχές να συνεχίσει στα… κόκκινα. Είναι κάτι που ο κόουτς το φωνάζει εδώ και καιρό. Είναι αδύνατο οι παίκτες του να συνεχίσουν να αποδίδουν στο επίπεδο που μας συνήθισαν το προηγούμενο διάστημα. Και αυτό προφανώς έχει την εξήγηση του.

Ασφαλώς μιλάμε για τη μεγάλη περιπέτεια που πέρασε η ομάδα μας τον περασμένο Δεκέμβριο. Αυτός ήταν ο λόγος που τον Ιανουάριο -στην ουσία- οι «κυανόλευκοι» έκαναν μίνι-προετοιμασία. Αυτός επίσης ήταν ο λόγος που αναγκάστηκαν για περισσότερο από δύο μήνες να δίνουν δύο ματς την εβδομάδα. Είναι λοιπόν φυσιολογικό τώρα που το πρόγραμμα έρχεται στα… φυσιολογικά του, να βγαίνει η κούραση από όλο το προηγούμενο διάστημα.

Δεδομένα η μια εβδομάδα που προηγήθηκε, με την διακοπή λόγω Εθνικών δεν είναι τόσο μεγάλο διάστημα για να γεμίσουν οι μπαταρίες. Πέραν αυτού δε, οι ποδοσφαιριστές είναι αναγκασμένοι φέτος να προετοιμάζονται και να αγωνίζονται σε πρωτόγνωρες και για τους ίδιους συνθήκες. Που τους δυσκολεύουν να έχουν μια κανονικότητα.

Σε κάθε περίπτωση, δεν θα πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός πως απέναντι της η Λαμία είχε να αντιμετωπίσει μια από τις πιο σταθερές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος. Η οποία μάλιστα ήρθε να παίξει με… λυμένα πόδια.

Σίγουρα η εικόνα του ΠΑΣ Λαμία δεν ήταν πειστική, ωστόσο ο βαθμός χθες και το διπλό στο Αγρίνιο στην πρεμιέρα εξακολουθούν να τον έχουν σε τροχιά παραμονής. Ο στόχος είναι εφικτός και η εβδομάδα που ακολουθεί θα πρέπει να φέρει ανασύνταξη. Μακάρι και επιστροφές τραυματιών, καθώς το χθεσινό ματς ήταν από εκείνα που στην ομάδα στοίχισαν σημαντικές της μονάδες.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. DIARKEIAS

    04/04/2021 at 7:25 μμ

    Μια κρύο μια ζέστη! Προπονητά, μόνο τον Ντέλετιτς, Ρόμανιτσ & Βασιλακάκη, αλλαγή? δηλαδή ο Καραμάνος διακρίθηκε? Παράξενα & ανεξήγητα πράγματα…γιατι επειμένουμε σε κουτσά άλογα? Το γκόλ ποιός θα το βάλει? Μάλλον αμυντικός (Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Αντέτζο,Τζανετόπουλος). Όλα αυτα βέβαια, χωρίς να ξέρουμε τι γίνετε στο <>…

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ