Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Επιβεβαίωση Lamia Ole για το προπονητικό!

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Lamia Ole, αναφορικά με την επέκταση των προπονητικών εγκαταστάσεων του ΠΑΣ Λαμία!

Από τις 15 Μαρτίου είχατε διαβάσει στην ιστοσελίδα μας, την απόφαση του Δήμου Λαμιέων να ανεβάσει το επίπεδο των γηπεδικών υποδομών της ομάδας μας.

Συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα μας τότε -για το οποίο είχαμε χλευαστεί από πολλούς- αναφέραμε: «ένας από τους άμεσους στόχους του Δήμου Λαμιέων και του συλλόγου, είναι η εκ νέου διαμόρφωση των προπονητικών εγκαταστάσεων των «κυανολεύκων». Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Lamia Ole, το τελευταίο είναι ένα θέμα που δεν μένει σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά έχει προχωρήσει. Το πλάνο θέλει τη δημιουργία νέων χώρων ανάμεσα στα δύο γήπεδα, που θα διευκολύνουν την προπόνηση και την προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία και θα εκσυγχρονίσουν σημαντικά τις εγκαταστάσεις».

Η επικαιρότητα ωστόσο, ήρθε σήμερα να μας επιβεβαιώσει με τον καλύτερο τρόπο. Περίπου 20 ημέρες μετά την αποκάλυψη μας, πλέον μιλάμε… χειροπιαστά! Ο Δήμος ξεκίνησε τις εργασίες στην Καμαρίτσα, με στόχο την αναδιαμόρφωση του προπονητικού κέντρου.

Όπως εξ’ αρχής σας είχαμε αποκαλύψει, αυτή αφορά την κατασκευή γηπεδικών εγκαταστάσεων, ανάμεσα στα ήδη υπάρχοντα. Στόχος δε, είναι να δημιουργηθούν και περισσότερες κτηριακές υποδομές για τις ανάγκες της ομάδα μας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κατασκευή των γηπέδων θα διαρκέσει περίπου δύο μήνες και θα είναι ετοιμοπαράδοτα προς χρήση τη νέα σεζόν.

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία