Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

«Έχουν εγκαταλείψει τα γήπεδα της Φθιώτιδας»!

Το πολύ σοβαρό θέμα που έχει προκύψει με την άδικη χρηματοδότηση του νομού Φθιώτιδας, επισήμανε το πρωί της Παρασκευής ο Μάνος Γέμελος.

Ο εκπρόσωπος της παράταξης «Πατρίδα μας Στερεά», ο οποίος ανέδειξε το θέμα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος, φιλοξενήθηκε σήμερα το πρωί στον αέρα της εκπομπής «Κάτω η Μπάλα» στο Ράδιο ΝΕΤ 101,9.

Εκεί επανέλαβε τη σοβαρότητα του θέματος, για το οποίο μάλιστα, από πλευράς Περιφέρειας το μπαλάκι έπεσε στα σωματεία που… δεν ζητάνε λεφτά. Πράγμα που ασφαλώς δεν ισχύει, καθώς τα σωματεία δεν έχουν καμία δικαιοδοσία να αιτηθούν χρήματα.

Ο κ. Γέμελος τόνισε την ανάγκη η Περιφέρεια να στηρίξει τις ενέργειες του Δήμου Λαμιέων για την συντήρηση και την αξιοποίηση των αθλητικών χώρων. Μάλιστα, στάθηκε στο παράδειγμα του «Αθανάσιος Διάκος» του οποίου την επέκταση του στεγάστρου έχει αναλάβει ο Δήμος και ενώ υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη να γίνουν σημαντικές βελτιωτικές κινήσεις επιπλέον.

Παράλληλα, στάθηκε στην άνιση χρηματοδότηση της Βοιωτίας και της Εύβοια με ποσά πάρα πολύ μεγαλύτερα από εκείνο της Φθιώτιδας. Τόνισε δε, πως ακόμα παραμένει στον… αέρα της Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία, καθώς δεν υπάρχει γήπεδο που να πληρεί τις προϋποθέσεις να διεξαχθεί παιχνίδι.

Αναλυτικά:

 

Μία απάντηση στο “«Έχουν εγκαταλείψει τα γήπεδα της Φθιώτιδας»!”

  1. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Avatar
    ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

    Αγαπητοί φίλοι, το θέμα έχει συνέχεια με «ανατροπή»…σε δηλώσεις του στον Ρ/Φ Σταθμό FM1, ο Αντιπ. Φθιώτιδος κ. Καρακάτζας δήλωσε, ότι ενώ στον προϋπολογισμό υπάρχουν ήδη 100.000€, για αθλητικά έργα, ουδείς από τον Νομό τα έχει ζητήσει…όσο αναφορά την Εύβοια & Βοιωτία, οι εκεί παράγοντες υποβάλλουν αιτήματα & επιχορηγούνται. Άραγε ποιοι ευθύνονται, αν όχι η τοπική αυτοδιοίκηση & παράγοντες αθλητισμού???

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι