Ακολουθήστε μας:

Οι υπόλοιποι

Όλα τα είχαν, η ρατσιστική επίθεση τους έλειπε!

Ότι περνάει από το χέρι τους, για να κάνουν τον κόσμο τους να ντρέπεται, κάνουν άπαντες στην ΑΕΛ. Και όπως φαίνεται δεν είναι μόνο η διοίκηση και οι τοποθετήσεις του ιδιοκτήτη της.

Το τέλος της σεζόν βρίσκει την ομάδα της Λάρισας να υποβιβάζεται αγωνιστικά και μάλιστα με άσχημο τρόπο. Με καταγγελία για ρατσιστική επίθεση από το Μπέρτο σε ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Γιάννινα, τον Κάστρο. Ένα περιστατικό που προκάλεσε την οργή των Ηπειρωτών, οι οποίοι μάλιστα έκαναν γνωστό πως θα καταθέσουν μήνυση.

Ασφαλώ έχει σημασία το τι θα γραφτεί στο Φύλλο Αγώνα για το συμβάν. Εάν δεν γραφτεί κάτι σχετικό τότε θα πρέπει να προκύψει καταγγελία από τον ΠΑΣ. Εφόσον ο Μπέρτος οδηγηθεί στο πειθαρχικό της Λίγκας κινδυνεύει με ποινές από το άρθρο 18. Εκεί περιγράφεται πως οποιοσδήποτε εμπίπτει στον παρόντα Κώδικα μειώνει, μεροληπτεί κατά ή αμαυρώνει οποιονδήποτε, με τρόπο δυσφημιστικό, εξαιτίας της φυλής, του χρώματος, της γλώσσας, της θρησκείας ή της εθνοτικής προελεύσεώς του, ή διαπράξει οποιαδήποτε άλλη ρατσιστική ή περιφρονητική, πράξη, θα τιμωρείται: – Αν είναι ποδοσφαιριστής με ποινή αποκλεισμού πέντε (5) αγωνιστικών τουλάχιστον και χρηματική ποινή τριάντα χιλιάδων (30.000) ευρώ τουλάχιστον.

Πάντως, στη σχετική τους ανακοίνωση, οι άνθρωποι του ΠΑΣ στέκονται και στην φιλοξενία της ΑΕΛ στην αποστολή τους.

Η ανακοίνωση:

«Είμαστε βαθύτατα δυσαρεστημένοι για το χαμηλό επίπεδο της φιλοξενίας από τον κ. Κούγια και την ομάδα του αλλά κυρίως από την διαιτησία που τιμώρησε με κίτρινη τον ποδοσφαιριστή μας που δέχθηκε άνανδρη ρατσιστική επίθεση.

Αντί να προστατεύσει το ποδόσφαιρο και να αποβάλει άμεσα τον παίχτη της Λάρισας, στο ημίχρονο στις διαμαρτυρίες της ομάδας μας δήλωσε ότι δεν άκουσε τίποτα.

Η συγνώμη την ώρα του αγώνα στον Κάστρο που είδαμε στην κάμερα πρέπει να ήταν μάλλον για αυτό που δεν άκουσε..

Αυτός δεν άκουσε αλλά εμείς είδαμε και δε θα το αφήσουμε έτσι.

Δεν μπορεί να είναι ανεκτό να υποτιμάται και να προσβάλλεται κάποιος άνθρωπος λόγω φυλής ή χρώματος».

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Οι υπόλοιποι