Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Στις 28/6 οι εκλογές στην ΕΠΣΦ

Στο Γοργοπόταμο, τηρουμένων όλων των προβλεπόμενων μέτρων, θα διεξαχθεί στις 28 Ιουνίου η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣΦ.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα η ΕΠΣ Φθιώτιδας, γνωστοποιόντας τις αποφάσεις που πάρθηκαν την περασμένη Τρίτη στην συνεδρίαση της. Εκεί γίνεται λόγος αναλυτικά για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί.

Αναλυτικά:

Στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Φ. που πραγματοποιήθηκε στις 25/5/2021 αποφασίσθηκαν τα εξής:

1. Η Εκλογική Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Σ.Φ. για την ανάδειξη Προέδρου, Μελών Εκτελεστικής Επιτροπής και Μελών Εξελεγκτικής Επιτροπής, θα πραγματοποιηθεί στις 28/6/2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16:00 στο Κέντρο <<ΤΕΜΠΕΛΗΣ>> στο Γοργοπόταμο σε εξωτερικό χώρο, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

2. Οι Υποψηφιότητες πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Φ. οκτώ (8) πλήρεις ημέρες προ των εκλογών, δηλαδή μέχρι και την 19/6/2021.

3. Τα δικαιολογητικά που πρέπει να συνοδεύουν την αίτηση του υποψηφίου είναι τα εξής:

α) Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου.

β) Υπεύθυνη Δήλωση Υποψηφίου, ότι δεν εμπίπτει στα κωλύματα και στους περιορισμούς που προβλέπονται από το καταστατικό της Ε.Π.Σ.Φ. και το Νέο Αθλητικό Νόμο – Άρθρο 21 του Ν.2725/1999- όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

γ) Βεβαίωση του Σωματείου που είναι μέλος ο Υποψήφιος.

4. Οι αντιπρόσωποι των σωματείων θα πρέπει να καταθέσουν στην Ε.Π.Σ.Φ. , το αργότερο μία (1) ημέρα πριν τις εκλογές, δηλαδή μέχρι την δωδεκάτη (12η) μεσημβρινή της 27/6/2021, την εξουσιοδότηση του σωματείου τους σαν Τακτικού και Αναπληρωματικού Μέλους στην εκλογική διαδικασία. Οι αντιπρόσωποι των σωματείων θα πρέπει να είναι οπωσδήποτε μέλη του Δ.Σ. αυτών.

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας