Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

«Βασίλισσα» ετών 57! Χρόνια πολλά Λαμία μας!

Ημέρα γιορτής η Τρίτη! Τα «λιοντάρια της Ρούμελης» και η «βασίλισσα» μεγαλώνουν! Ηλικιακά μόνο, γιατί σαν μέγεθος την τελευταία δεκαετία έχει δείξει το ανάστημα της!

Ανέκαθεν για την ομάδα που βρίσκεται πίσω από το Lamiaole.gr η 1η Ιουνίου ήταν μια από τις πιο γιορτινές ημέρες του χρόνου. Η αγάπη μας, η καθημερινή μας ενασχόληση εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες γιορτάζει. Και μαζί της και εμείς! Η Λαμία μας, η τρέλα μας, γίνεται 57 χρονών! Και μαζί με εμάς και τον σύλλογο γιορτάζουν όλοι όσοι πέρασαν από δίπλα της! Μια πόλη ολόκληρη, ο Νομός και η Κεντρική Ελλάδα γενικότερα.

Τα 57α γενέθλια του ΠΑΣ Λαμία τον βρίσκουν στο… πικ του -μέχρι σήμερα. Ισχυρό οικονομικά, για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου και ενώ ξεκινάει μια σεζόν, όπου ο πήχης της έχει ήδη ανέβει ψηλότερα πριν καν αρχίσει. Ευχή μας λοιπόν, του χρόνου τέτοια ημέρα να μιλάμε για τη Λαμία που ετοιμάζεται για την Ευρώπη, κάνοντας πράξη το πιο τρελό όνειρο των οπαδών της, που πριν από μια δεκαετία ακουγόταν σαν ανέκδοτο.

Δεν έχει νόημα να κάνουμε αναφορά σε ονόματα. Το κάνουμε κάθε χρόνο, όλο το χρόνο! Εξάλλου, όπως πολύ σωστά μας είχε πει πριν δύο χρόνια ο Πέτρος Πανόπουλος (διαβάστε εδώ την τότε συνέντευξη του), τα ονόματα είναι κάτω από το σύλλογο. Αυτός μένει στο τέλος και αυτός έχει σημασία. Και σήμερα είναι η ημέρα του. Σήμερα γιορτάζουν το άσπρο και το μπλε της πόλης, που χρόνο με το χρόνο… γιγαντόνονται!

ΕΛΑ ΛΑΜΙΑ!!!
Χρόνια πολλά αγάπη μας γλυκιά!

Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ