Ακολουθήστε μας:

ΕΠΣ Φθιώτιδας

Εκλέγει νέο ΔΣ η Λάρυμνα

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα… τρέξει την Προοδευτική Λάρυμνας τη νέα σεζόν, αναμένεται να αποφασίσουν τα μέλη της το προσεχές Σάββατο (3/7).

Όπως ανακοίνωσαν οι Λοκροί, μέχρι την Πέμπτη (1/7) οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν την αίτηση συμμετοχής τους, ενώ επισημαίνεται πως δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

Η ανακοίνωση:

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου μας «Α.Σ. Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑ» να συμμετάσχουν στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και της εξελεγκτικής επιτροπής, που ορίστηκαν στη σημερινή απολογιστική Γ.Σ. να πραγματοποιηθούν στο γραφείο του Συλλόγου, το Σάββατο 03/07/2021 και από ώρα 11:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.

Επίσης στη σημερινή Γ.Σ εκλέχτηκαν, παρουσία δικαστικού αντιπροσώπου, για την Εφορευτική Επιτροπή και θα διενεργήσουν τις παραπάνω εκλογές οι:

1. κος Κατσέλης Σωτήρης (τηλ. 6972282981)
2. κος Κάζας Δημήτρης (τηλ. 6985073311)
3. κος Γιώτης Λάζαρος (τηλ. 6974024186)

Οι αιτήσεις υποψηφίων για το Δ.Σ και την εξελεγκτική επιτροπή, θα κατατίθενται στα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής έως τη Πέμπτη 01/07/2021 και ώρα 15:00.

Υπενθυμίζουμε πως στις εκλογές μπορούν να λάβουν μέρος τα μέλη του Συλλόγου που είναι ταμειακώς τακτοποιημένα.

Επίσης, αν κάποιος επιθυμεί να είναι υπόψήφιος για το Δ.Σ δεν μπορεί να είναι υποψήφιος και για την εξελεγκτική επιτροπή και το αντίστροφο.

Παρακαλούμε τα μέλη για την πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας (μάσκες, αποστάσεις κτλ.).

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΠΣ Φθιώτιδας