Ακολουθήστε μας:

Γυναίκες ΠΑΣ Λαμία

Αγιασμός και… ερωτηματικά!

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα οι γυναίκες του ΠΑΣ Λαμία, πραγματοποίησαν χθες τον αγιασμό τους για την νέα σεζόν.

Την ώρα που προετοιμάζεται για την παρθενική της συμμετοχή στο πρωτάθλημα, η γυναικεία ομάδα της Λαμίας πήρε την ευχή του Θεού, σε μια εκδήλωση που είχε ιδιαίτερη λαμπρότητα.

Πλήθος επωνύμων έδωσε το παρόν. Ανάμεσα τους ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Βουλευτής Φθιώτιδος Θέμης Χειμάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδος Αθανάσιος Καρακάντζας, ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Παναγιώτης Φώσκολος, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανουργιάς Παπαϊωάννου, καθώς και σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου και οι γονείς των αθλητριών μας.

Τον αγιασμό πραγματοποίησε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας Συμεών.

Σε κάθε περίπτωση, ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός πως -όπως και στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για την σεζόν- και πάλι υπήρχε παρουσία συγκεκριμένων Μέσων, χωρίς καμία ενημέρωση νωρίτερα, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Οφείλουν οι υπεύθυνοι να είναι πιο προσεκτικοί σε τέτοια θέματα, έχοντας αφήσει μέχρι σήμερα πολύ καλά δείγματα γραφής στο κομμάτι της επικοινωνίας του Ερασιτέχνη.

 

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

Γυναίκες ΠΑΣ Λαμία