Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Το VAR και τα τρία 0-0 του Σιδηρόπουλου!

Για έκτη φορά θα βρει στο δρόμο της η Λαμία την Κυριακή τον Τάσος Σιδηρόπουλο ως πρώτο διαιτητή.

Ο ρέφερι από τα Δωδεκάνησα ορίστηκε σήμερα από την ΚΕΔ/ΕΠΟ προκειμένου να σφυρίξει στην αναμέτρηση του «Αθανάσιος Διάκος» με τον Παναιτωλικό. Κοιτάζοντας κανείς την προϊστορία, θα συναντήσει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό των τριών συνεχόμενων 0-0 που είχε η ομάδα μας με τον 42χρονο να διευθύνει αναμέτρηση της.

Από εκεί και πέρα, ο Σιδηρόπουλος ήταν εκείνος που σφύριξε πέρυσι στο μεγάλο διπλό παραμονής με σκορ 1-0 στο Αλκαζάρ επί της ΑΕΛ. Παράλληλα, είχε βρεθεί στην εντός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο τον Φλεβάρη του 2018 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Εδώ να σημειωθεί πως, ο έμπειρος διαιτητής ήταν στο VAR της αναμέτρησης με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την περασμένη Τετάρτη. Εκείνος δηλαδή που δεν είδε πέναλτι στην ανατροπή του Καραμάνου από τον Σάκχοφ. Φάση η οποία προκάλεσε τον εκνευρισμό των «κυανολεύκων».

Τα αποτελέσματα με διαιτητή τον Σιδηρόπουλο:

07/02/18 / Κύπελλο / Λαμία – Πανιώνιος 1-4
01/04/18 / Super League / Κέρκυρα – Λαμία 0-0
16/02/20 / Super League / Ξάνθη – Λαμία 0-0
24/01/21 / Super League / Παναιτωλικός – Λαμία 0-0
24/02/21 / Super League / Λάρισα – Λαμία 0-1

2 απαντήσεις στο “Το VAR και τα τρία 0-0 του Σιδηρόπουλου!”

  1. Φριξος Avatar
    Φριξος

    Εαν παραδειγματιστουμε απο το πεναλτι που εκανε ο Σακχοφ και εκλεισε τα ματια ( εκτος κι αν εχει καταρρακτη στα ματια) ο πρωην εκτελων χρεη VAR Σιδηροπουλος με την ΑΕΚ και νυν διαιτητης, καταλαβαινω πως θα μας παιξει την Κυριακη. Πολυ φοβαμαι οτι θα μας στησει στο εκτελεστικο αποσασμα ξανα.
    Κατι τετοια εκανε και ενας συναδελφος του και?????

  2. Νικος Avatar
    Νικος

    Ποιος Σιδηρόπουλος; με τους τραυματίες τι γίνεται. Πρέπει να ανακοινώσει την αποστολή για να μάθουμε; ρεπορτάζ δεν υπάρχει;

2 Comments

2 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΑΣ Λαμία