Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Εδώ είμαστε ΛΑΜΙΑ και θα μας ΣΕΒΕΣΤΕ!

Οι παλιότεροι της κερκίδας έχουμε χαρακτηριστεί πολλές φορές ως γραφικοί, «παπαγαλίζοντας» συνεχώς το γνωστό ρητό για τους πιο νεόκοπους. Αυτούς που βγήκαν σαν τα… σαλιγκάρια την τελευταία δεκαετία και το παίζουν «Λαμιάρες»!

Επειδή με τέτοια περίπτωση θα ασχοληθούμε, οφείλουμε να το ξεκαθαρίσουμε από τώρα! «Πορτιέρηδες» της ομάδας και «τραμπούκοι» της κερκίδας δεν είμαστε. Ο καθένας μπορεί να υποστηρίζει ότι ομάδα θέλει και να το κάνει όσο φανερά θέλει. Από την άλλη όμως, όταν δηλωμένα υποστηρίζεις έναν σύλλογο, το να… φλεξάρεις την τρέλα σου για έναν άλλο, εμάς που έχουμε φάει τα χωριά με το κουτάλι, ε, μας τσιγκλάει λίγο παραπάνω.

Είναι red flag πως να το κάνουμε; Μας λες κατάμουτρα, ότι κάναμε τόση υπομονή και τόσους κόπους, για να κρατήσουμε την ομάδα ζωντανή όταν κινδύνευε με αφανισμό, για να έρθεις εσύ σήμερα και να το παίξεις «ιστορίας» όταν σου καπνίσει.

Ειδικότερα δε αν το κάνεις και είσαι μέλος του συλλόγου, έχεις ξεπεράσει ένα όριο. Τουλάχιστον ένα ηθικό όριο! Διότι όταν εκπροσωπείς έναν σύλλογο και τις αξίες του, είναι τουλάχιστον ανήθικο στην ήττα του να πανηγυρίζεις δημόσια για αυτό και να εκφράζεις την χαρά σου επειδή κέρδισε ο αντίπαλος. Πόσο μάλλον όταν είσαι μέλος του Ερασιτέχνη! Και στο κάτω – κάτω γιατί είσαι μέλος του Ερασιτέχνη αφού υποστηρίζεις άλλη ομάδα; Πως στο διάολο θεωρείς τον εαυτό σου «θεματοφύλακα» της ιδέας της Λαμίας αν πρώτα από όλα δεν είσαι οπαδός της;

Πως περιμένεις να σου εμπιστευτούμε την τύχη του συλλόγου, αν κάποια στιγμή αυτός περιέλθει στην κατρακύλα των προηγούμενων δεκαετιών, όταν μας δείχνεις πως δεν την πονάς;

Εκτός πια αν μιλάμε για έμμισθη εργασία! Και σε αυτή την περίπτωση βαρύ και ασήκωτο μας πέφτει να βλέπουμε άνθρωπο της Λαμίας να πανηγυρίζει την ήττα της από τον Ολυμπιακό, αλλά μπορούμε να το δικαιολογήσουμε τουλάχιστον…

Και για να μην παρεξηγηθούμε, ο Ολυμπιακός είναι η τωρινή περίπτωση. Ίδια θα ήταν η αντίδραση μας για οποιαδήποτε άλλη ομάδα. ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΛΑΜΙΑ! Είναι όλοι ευπρόσδεκτοι να βλέπουν την ομάδα της πόλης. Είναι όλοι ευπρόσδεκτοι να κάτσουμε παρέα στο γήπεδο. Ακόμα κι αυτοί που βγάζουν χρήματα από την ομάδα. ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ όμως με την συμπεριφορά σας! Φιλόξενοι είμαστε, όχι χαζοί!

Δεν απαιτούμε να χάσει την θέση του κανένας, δεν ζητάμε κανενός την δημόσια τοποθέτηση, ούτε επιρρίπτουμε ευθύνες στον σύλλογο για την συμπεριφορά ενός μέλος του! Δεν είναι δουλειά μας αυτό! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ όμως ΝΑ ΣΕΒΕΣΤΕ εμάς και τον σύλλογο που εκπροσωπείτε!

Η συντακτική ομάδα του Lamia Ole

2 απαντήσεις στο “Εδώ είμαστε ΛΑΜΙΑ και θα μας ΣΕΒΕΣΤΕ!”

 1. ΟΧΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ Avatar
  ΟΧΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ

  Απόλυτο δίκιο έχει το άρθρο σας.
  Για να βοηθήσεις & να υποστηρίξεις κάτι (Πόλη, η Χωριό, η Ομάδα, η Σύλλογος κ.λ.π) πρέπει να το αγαπάς & πονάς πραγματικά. Με όλη την καρδιά σου, όχι την μισή & σίγουρα όχι ψεύτικα…
  Έχουμε ομάδα στην μεγάλη κατηγορία , ΜΟΝΟ ΛΑΜΙΑ…

 2. Νικος Avatar
  Νικος

  Ετσι. Τα ίδια λέω σε παλιό μου σχόλιο. Ολοι όταν ακόμα η Λαμία ήταν στη Γ η και παρακάτω με κάποια ομάδα της Α εθνικής ειμασταν. Τώρα με Μια μόνο. Οι διπλοθεσίτες δεν χωρούν στο ΔΑΚ πόσο μάλλον στην ομάδα.

2 Comments

2 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ