Ακολουθήστε μας:

Τμήματα υποδομής

Δημόσιο «ευχαριστώ» στον Λάκη και τον γιατρό!

Τις θερμές τους ευχαριστίες στους ανθρώπους των υποδομών της Λαμίας για τα σωτήρια αντανακλαστικά τους, έστειλαν οι άνθρωποι του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Γιαννιώτες, κάνουν λόγο για το παιχνίδι ανάμεσα στις Κ17 των δύο ομάδων την περασμένη Κυριακή. Εκεί που λίγο έλειψε να έχουμε τραγωδία. Ωστόσο, η έγκαιρη παρέμβαση των ανθρώπων της ομάδας μας έσωσε τα χειρότερα.

Συγκεκριμένα, περίπου στην μία ώρα αγώνα και σε μια διεκδίκηση της μπάλας, ο νεαρός Καφεντζής των Ηπειρωτών βρέθηκε στο έδαφος αναίσθητος. Αμέσως ο υπεύθυνος υποδομών του ΠΑΣ Λαμία, Λάκης Παπανικολάου και ο γιατρός Γιώργος Ρούσκας έτρεξαν να διαπιστώσουν την κατάσταση του παιδιού, διαπιστώνοντας πως του είχε γυρίσει η γλώσσα. Η άμεση παρέμβαση τους, ήταν εκείνη που έσωσε την ζωή του παιδιού.

Για αυτό και ο ΠΑΣ Γιάννινα δημοσιοποίησε το γεγονός με ανακοίνωση του.

Η ανακοίνωση:

Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τον Υπεύθυνο Υποδομών της Λαμίας κ.Παπανικολάου Λάκη και τον Γιατρό Αγώνα κ.Ρούσκα Γεώργιο, για τα γρήγορα αντανακλαστικά και την ψυχραιμία τους στο περιστατικό με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Καφεντζή, τα οποία και αποδείχθηκαν σωτήρια για τον αθλητή μας.

Advertisement
Καντε κλίκ για σχόλιο

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τμήματα υποδομής