ΠΑΣ Λαμία
«Γκάζια» από Παπαϊωάννου στα αποδυτήρια!
ΠΑΣ Λαμία
-
Στην Εθνική Κορασίδων η Φαρδέλα!
Σπουδαίο επίτευγμα για την Βασιλική Φαρδέλα που αγωνίζεται στη γυναικεία ομάδα της Λαμίας! Η...
-
Τέσταρε τις δυνάμεις της κόντρα στον Κηφισσό
Την ευκαιρία να ξεφύγουν από την ρουτίνα των προπονήσεων είχαν το Σάββατο οι παίκτες...
-
«Πρώτη» με χαμόγελα και φιλοδοξίες για τις γυναίκες της Λαμίας (pics)
Με χαμόγελα, όρεξη για δουλειά και υψηλές φιλοδοξίες ξεκίνησε την προετοιμασία της η γυναικεία...
-
Με Καραδήμα και φέτος οι γυναίκες
Σε τροχιά προετοιμασίας μπαίνει και το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου του ΠΑΣ Λαμία, με τη...





Συνέχεια το καλοκαίρι χάνουμε παίχτες στο κέντρο που μπορούν να προσφέρουν. Την μια Μπλαζιτς που ένα ημίχρονο το έβγαζε, την άλλη ο Δημουτσος που 60 λεπτά τα ειχε, φέτος ο Βασιλακακης που μας πήρε πάνω του στα πλει άουτ. Σήμερα μηδεν δημιουργικότητα, μηδέν ένταση στο κέντρο. Μόνος έτρεχε ο Μπεχαρανο να κλείσει όλες τις τρύπες.
Στεναχωριέμαι για τον ΗΓΕΤΗ, της ομάδος μας, που πληρώνει άσχετους παίκτες, εκτός 2-3 στην άμυνα & τερματοφύλακα…
Τώρα με τις μεταγραφές, μήπως κάποιοι να πάρουν το *τρένο από το Λιανοκλάδι*???
Να με συγωρειτε, αλλα με πορδες δε βαφονται αβγα, οπως λεει ο θυμοσοφος λαος μας. Αυτι σημαινει κ.προεδρε οτι η ευθυνη ειναι αποκλειστικα δικη σας και εννοω δικη σας και του κ. Γρηγοριου, γιατι εσεις αποφασισατε να μην ενισχυσετε την ασφαιρη επιθεση της ομαδας, οπως φανηκε ολη την περυσινη σεζον και συνεπως ο,τι σπειρατε, αυτο και θεριζετε.
Αραγε μην ψαχνετε για την αιτια πτωσης της ομαδας, αφου χωρις την επιτευξη γκολ, δυστυχως για σας, πρεπει να γνωριζετε οτι δεν κερδιζουμε ουτε παιχνιδια, αλλα ουτε βαθμους. Ως εκ τουτου εαν το χειμωνα δεν ενθσχυθει η ομαδα με επιτελικο μεσο, με εξτρεμ και σεντερ φορ γκολτζη, ΑΝΤΙΟ και στη suoer keague 2.