Στεναχωρημένος μεν για τον τρόπο που η Λαμία δεν πήρε βαθμούς στην Τούμπα, ικανοποιημένος δε για την εικόνα της, εμφανίστηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου.
Ο τεχνικός του ΠΑΣ Λαμία στάθηκε στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, τονίζοντας πως βάσει εικόνας άξιζαν κάτι παραπάνω απόψε. Δεν πήρε θέση για το ακυρωθέν γκολ στο τέλος, ενώ επισήμανε την ενέργεια που έβγαλαν οι «κυανόλευκοι».
Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην επιστροφή της ομάδας μας στο «Αθανάσιος Διάκος» και την ανάγκη που έχει να βρει βαθμούς στα εντός έδρας παιχνίδια της.
Στην αρχική του τοποθέτηση, ο κ. Γρηγορίου είπε: «Μας αφήνει πικρία το τέλος του ματς, γιατί μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω τι έχει γίνει στην τελευταία φάση που ακυρώθηκε το γκολ μας, αλλά καθόλη την διάρκεια βάλαμε δύσκολα στον ΠΑΟΚ. Προηγηθήκαμε, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα και αυτό είναι ένα στοιχείο που έκρινε το ματς σήμερα. Ασφαλώς και το εξαιρετικό γκολ του Κούρτιτς. Είχαμε και εμείς τις δικές μας ευκαιρίες για να πάρουμε κάτι καλύτερο. Σήμερα δείξαμε ενέργεια, αποδείξαμε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και μακάρι να συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο. Περιμένουμε και την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου. Συγχαρητήρια για την σημερινή προσπάθεια».
Εν συνεχεία και σε ερώτηση για τα εντός έδρας παιχνίδια, σχολίασε: «Πρέπει να συνυπολογίσουμε ότι στα εντός έδρας μας έχουμε αντιμετωπίσουμε από ομάδες ανάλογης δυναμικότητας μόνο τον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό. Τα εντός έδρας όμως είναι ένα στοιχείο που μας έχει πληγώσει. Τώρα επιστρέφουμε στην έδρα μας, που μας έλειψε πολύ. Έγιναν τεράστιες προσπάθειες από τον κ. Παπαϊωάννου, για να τοποθετηθεί από το μηδέν ο καινούργιος χλοοτάπητας και να επιστρέψουμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Είναι κάτι στο οποίο πρέπει να δώσουμε έμφαση τα εντός, για να πάρουμε βαθμούς και να πάμε εκεί που εξ’ αρχής θέλαμε στην βαθμολογική κατάταξη».
ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ: Lamiaole.gr
Ντροπή η σιωπή σου. Δεν σέβεσαι το ψωμί των παιχτών σου και εμάς. Αλλαγή προπονητή τώρα.