Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Το LamiaOle έγινε 8 χρονών!!!

Ημέρα διπλής χαράς για όλους εμάς που τρέχουμε το Lamia Ole! Αφενός ο νέος χρόνος και αφετέρου το εγχείρημα μας, το «παιδί» μας γίνεται οκτώ χρονών!

Μοιάζει απίθανο που το lamiaole.gr πλησιάζει την δεκαετία! Εμείς τουλάχιστον που την 1η Ιανουαρίου του 2014 το βγάλαμε στο ιντερνετικό αέρα, δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα φτάναμε ως εδώ. Να μιλάμε πλέον για χιλιάδες άτομα που μας διαβάζουν και όχι μερικές δεκάδες και να «τρέχουν» παράλληλα διάφορα πρότζεκτ, όπως το ραδιοφωνικό μας ραντεβού τα τελευταία χρόνια στο «Κάτω η Μπάλα».

Και στην κυριολεξία οι δύο που το ξεκινήσαμε, δεν είχαμε ιδέα για το που μπορεί να φτάσουμε. Σκοπός μας εξ’ αρχής ήταν να μεταφέρουμε το ρεπορτάζ της Λαμίας -που τότε το έβρισκες με ιδιαίτερη δυσκολία- και θεωρούμε πως το έχουμε καταφέρει σε μεγάλο βαθμό, ώστε πλέον να στοχεύουμε σε ακόμα πληρέστερη ενημέρωση με τα υπόλοιπα αθλήματα και το ρεπορτάζ από το τοπικό ποδόσφαιρο.

Οφείλουμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας έχουν στηρίξει όλα αυτά τα χρόνια. Τους καθημερινούς μας συνεργάτες, τους χορηγούς που έχουν συμβάλλει το μέγιστο για να διατηρηθεί η ιστοσελίδα μας σε ένα επίπεδο, καθώς και όσους έχουν περάσει από την ομάδα μας και πλέον προσφέρουν από όλο πόστο.

Σας ευχαριστούμε όλους και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά και το 2022! Με ειδήσεις από την πρώτη γραμμή, άρθρα με άποψη και υπογραφή, καθώς και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών!

Εδώ θα είμαστε και του χρόνου! Καλή χρονιά σε όλους!

Μία απάντηση στο “Το LamiaOle έγινε 8 χρονών!!!”

  1. Νικος Avatar
    Νικος

    Χρόνια πολλά. Ευχαριστούμε που μας δίνεις βήμα χωρίς λογοκρισία. Μακάρι να γίνουμε περισσότεροι.

1 Comment

1 Comment

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ