Ακολουθήστε μας:

ΠΑΣ Λαμία

Κυρίτσης: «Σε εξαιρετική κατάσταση το γήπεδο»

Το γεγονός πως το γηπεδικό δεν θα είναι καθόλου πρόβλημα, για να διεξαχθεί το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη, τόνισε ο Δημήτρης Κυρίτσης.

Το μέλος του Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία και Αντιδήμαρχος Λαμιέων σε θέματα Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, φιλοξενήθηκε σήμερα στον αθλητικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Metropolis 95.5» και αναφέρθηκε στο παρασκήνιο γύρω από το παιχνίδι.

Μεταξύ άλλων, σχολίασε την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται το «Αθανάσιος Διάκος». Τόνισε ωστόσο πως θα υπάρχει πολύ κρύο την ώρα του αγώνα και θα ήταν προτιμότερο αυτός να γίνει μεσημεριανή ώρα.

Παράλληλα, επιβεβαίωσε πως η Λαμία ήταν θετική στην αναβολή του παιχνιδιού, καθώς οι ποδοσφαιριστές έχουν καταπονηθεί πάρα πολύ το τελευταίο διάστημα.

Μεταξύ άλλων είπε: «Έχει παγωνιά αλλά το γήπεδο είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Το ΔΑΚ Λαμίας έχει παραχωρηθεί στην ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία. Για τους δρόμους της αρμοδιότητας του Δήμου Λαμιέων είναι φουλ εξοπλισμένοι με αλάτι μηχανήματα. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει λίγο χιόνι στις ορεινές περιοχές του νομού. Πιο πολύ είναι το κρύο.

Νομίζω η Λαμία ήταν θετική να αναβληθεί ο αγώνας για να μην καταπονηθούν οι παίκτες. Αν με ρωτούσατε για το θέμα της ώρας θα ήταν καλύτερο να ξεκινούσε στις 4 ή 5 το απόγευμα ώστε να τελειώσει σε 2 ώρες. Και στη Θεσσαλονίκη ήταν βράδυ το ματς με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες».

0
0
votes
Article Rating
Subscribe

Notify of

guest



0 Comments


Oldest

Newest
Most Voted

Inline Feedbacks
View all comments

Καντε κλίκ για σχόλιο
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments

ΠΑΣ Λαμία