Ακολουθήστε μας:

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ

Πάλι ο Ευαγγέλου; Κοίτα κάτι συμπτώσεις…

Ένα χρόνο μετά την απίθανη περσινή του απόφαση, η ΚΕΔ προκλητικά ξανά στέλνει στο Περιστέρι τον Άγγελο Ευάγγελου, για να διευθύνει την αναμέτρηση της Λαμίας με τον Ατρόμητο.

Ήταν 14 Ιανουαρίου του 2021, όταν από το VAR ο Αθηναίος ρέφερι δεν είχε μπει καν στον κόπο να τσεκάρει την φάση του 20ου λεπτού, με την ομάδα μας να φωνάζει για γκολ του Ντέλετιτς. Παρότι με γυμνό μάτι, όλη η Ελλάδα είχε δει την μπάλα να περνάει την γραμμή…

Το αποτέλεσμα τότε ήταν ήττα από τον Ατρόμητο, την στιγμή που η ομάδα μας είχε ζητήσει να μην ξανά οριστεί ο συγκεκριμένος ρέφερι σε παιχνίδι της Λαμίας.

Βέβαια -ως συνήθως- η ΕΠΟ είναι προκλητικά αδιάφορη στα αιτήματα των ομάδων. Όχι απλά δεν εισάκουσε το αίτημα του ΠΑΣ Λαμία, άλλα ξανά στέλνει τον ίδιο ρέφερι και φέτος στο Περιστέρι τον συγκεκριμένο.

Φέρτε μας ένα σύννεφο να πέσουμε…

5 απαντήσεις στο “Πάλι ο Ευαγγέλου; Κοίτα κάτι συμπτώσεις…”

  1. Λαμιωτης Avatar
    Λαμιωτης

    ΚΑΛΑ ΛΕΩ ΕΓΩ ΓΙΑ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΝΤΑΡΑ!!! ΠΕΡΥΣΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΥΦΛΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΞΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ!!! ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΞΕΝΟΣ..ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ;;; ΠΛΕΟΝ ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ!!!

  2. Φριξος Avatar
    Φριξος

    ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ,ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΠΩΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟΝ “ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ” ΚΑΡΑΝΤΩΝΗ, ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ”. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΩ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΛΥΚΟ,ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΩΔΕΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡ` ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕΝΕΙ ΑΠΑΘΗΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΣΑΝ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΣΦΑΓΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ? ????

  3. Φριξος Avatar
    Φριξος

    ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΚΕΝΕ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ, ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ 1.000 ΛΕΞΕΙΣ. ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΤΑ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΕΑΝΩ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΟΤΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΕΜΦΑΝΩΣ ΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΟΥ ΤΕΡΜΑΤΟΣ, Η ΕΣΤΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΝΑ ΔΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΗ ΦΑΣΗ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΤΙ ΣΤΗΣΙΜΟ ΠΙΘΑΝΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΟΡΙΣΑΝ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝ ΨΥΧΡΩ, ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ, Η ΕΝΑ ΠΕΔΙΜΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ,Η ΣΕ ΤΖΑΡΤΖΑΡΙΣΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ,ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΥΓΧΡΝΩΣ ΠΑΙΚΤΗ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΔΙΑΨΕΥΣΘΩ, Η ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΕΠΑΛΗΘΕΥΘΩ;

  4. lamiaras Avatar
    lamiaras

    Μας περνανε για «καθυστερημένους» ή για «ηλίθιους».
    Βαλανε διαιτητη απο Αθήνα στον αγώνα μεταξυ μιας αθηναικής ομάδας και της Λαμίας .
    Πολύ «αντικειμενική» επιλογή.
    Αίσχος

  5. ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ Avatar
    ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΣ

    Σε τέτοιες περιπτώσεις διαιτησίας, χαίρομε που κάποιοι -πριν χρόνια- *περιποιήθηκαν* τον Λαρισαίο Διαιτητή ΤΖΗΛΟ…

5 Comments

5 Comments

Γράψτε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΛΑΜΙΑ ΟΛΕ